انتقاد نماینده مجلس از میزان عیدی به کارمندان

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: این ۳ میلیون عیدی به کارمندان را ما قبول نداریم.
تصویر انتقاد نماینده مجلس از میزان عیدی به کارمندان

به گزارش سایت خبری پُرسون، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: این ۳ میلیون عیدی به کارمندان را ما هم قبول نداریم چرا که به نسبت تورم، سبد کارکنان و کارمندان عزیز ما خوب نیست و این کار منطق نداشت.

ایلنا نوشتک علی بابایی درباره تصویب پرداخت مبلغ عیدی ۳ میلیون و هشتصد هزار تومانی به کارمندان گفت: این ۳ میلیون را هم ما قبول نداریم چراکه به نسبت تورم، سبد کارکنان و کارمندان عزیز ما خوب نیست و باید در این حوزه فکر عاجلی شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی بیان کرد: این کار منطق نداشت. تصمیم، تصمیمی نبود که این عزیزان را قانع کند، حال باید پرسید چرا دولت این تصمیم را گرفته است، نسبت به تورم دستش باز بود و می‌توانست خبر خوشی بدهد.

وی درباره پرداخت کالابرگ‌ الکترونیکی به دهک‌های پایین جامعه، اظهار داشت: کالابرگ‌ الکترونیکی از محل حذف یارانه سه دهک بالایی قرار است داده شود

بابایی کارنامی بیان کرد: ۱۴ الی ۱۵ کالای اساسی در سبد کالا قرار است به کارگران شریف و ۵ دهک پایین جامعه پرداخت شود.

منبع: ایلنا

874843

سازمان آگهی های پرسون