به گزارش سایت خبری پرسون، انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند که دو وعده از این ماهیها در هفته مصرف کنید که هر وعده حدود ۸۵ گرم یا تقریبا سه چهارم فنجان ماهی خرد شده باشد. برخی انواع ماهی، به ویژه گونههای بزرگتر مانند تن، حاوی سطح بالاتری از جیوه یا آلایندههای محیطی هستند، بنابراین بهتر است انواع مختلفی از غذاهای دریایی مصرف کنید تا ریسک آن کاهش یابد.
یک اسید چرب امگا-۳ دیگر به نام آلفا-لینولنیک اسید (ALA) در مغزها و دانههایی مانند گردو، دانه کتان و دانه چیا یافت میشود. طبق وبسایت مدرسه پزشکی هاروارد، دانههای کتان و روغن دانه کتان بیشترین مقادیری از ALA را در خود دارند. میتوانید دانههای کتان یا دانه چیا را روی ماست بریزید و در طول روز مقادیر کمی از مغزها را به عنوان میانوعده مصرف کنید.
منبع: یورو نیوز