آیت الله علم الهدی:

زهرای اطهر(س) بنیانگذار یک گفتمان در عرصه جامعه و سیاست اسلامی است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: آنچه که در قاموس قیام صدیقه (س) مطرح می‌شود، ایجاد یک گفتمان در عرصه جامعه و سیاست اسلامی است که به مقابله با انحراف و جریان‌های غیرحق می‌پردازد.

تصویر زهرای اطهر(س) بنیانگذار یک گفتمان در عرصه جامعه و سیاست اسلامی است

به گزارش سایت خبری پرسون، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز ۱۵ آذر ماه، در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در جمع عزاداران فاطمی در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: شما عزاداران فاطمی روی فرش امام هشتم(ع) زانو زدید و از مسیر دور، گریه‌کنان و سینه‌زنان، خود را به محضر امام هشتم (ع) رساندید تا عزای مادرش را اقامه کنید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: امروز همان لحظاتی که به تاریخ نگاه می‌کنیم، لحظات جان‌دادن صدیقه(س) و مراحل نهایی شهادت آن حضرت است. این سعادت نصیب شما شده که در عزای مادر، خود را به عزیزترین فرزندش، حضرت امام هشتم(ع) ارائه دهید و اشک‌ریزان ارادت خود را نشان دهید.

وی افزود: برخی افراد در رسانه‌ها و فضای مجازی شبهاتی را مطرح می‌کنند. آن‌ها می‌پرسند آیا قیام زهرای اطهر(س) به عنوان مخالفت با تصمیم جمعی مردم و در واقع اقدامی علیه مردم‌سالاری بوده است؟ در پاسخ به این شبهه، باید بگوییم که قیام زهرای اطهر، برای انحراف‌ستیزی و دشمن‌ستیزی بوده است.

علم الهدی بیان کرد: آنچه که در قاموس قیام صدیقه(س) مطرح می‌شود، ایجاد یک گفتمان در عرصه جامعه و سیاست اسلامی است که به مقابله با انحراف و جریان‌های غیرحق می‌پردازد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی عنوان کرد: مردم‌سالاری واقعی، جایی است که تصمیمات در فضایی باز و آزاد اتخاذ می‌شوند؛ چرا که در صورت تسلط زور یا تزویر بر مردم، دیگر مردم‌سالاری نیست.

وی اضافه کرد: انحرافی که در سقیفه بنی ساعده به وجود آمد مردم سالاری و اراده ملت نبود، بلکه جریان مزورانه یک حزب اقلیتی بود که عدد آن از ۲۵ بالاتر نمی‌رفت و بر این اساس سقیفه بنی‌ساعده و حاکمیت آن، نمونه‌ای از عدم مردم‌سالاری است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: صدیقه اطهر(س) در برابر این انحراف قیام کرده و به مبارزه برخاستند. حضرت زهرای مرضیه(س) دشمن ستیز، پایه‌گذار و بنیان‌گذار گفتمان انحراف ستیزی بودند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: ابن عمر می‌گوید که پیامبر اکرم(ص) در یک حدیث اشاره کرده‌اند که رشته‌های اسلام یکی پس از دیگری از هم گسیخته می‌شود و اولین رشته‌ای که از هم گسیخته می‌شود، رشته حکومت و قدرت است.

وی افزود: اولین رشته‌ای که با گسستن حکومت گسسته می‌شود رشته‌ نماز است که اگر این رشته از هم گسیخته شود، یعنی بندگی خدا براندازی می‌شود و عبادت پروردگار از روی کره زمین نابود خواهد شد.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه در چنین شرایطی، باید آوازه حق و حقیقت بلند شود و در مقابل انحرافات ایستاد، عنوان کرد: قهرمانی که در این برهه وارد میدان شد، حضرت زهرا(س) بود که تنها در موقعیت حساسی که ذوالفقار امیرالمومنین(ع) نباید از غلاف خارج می‌شد، چراکه اگر این شمشیر از غلاف بیرون می‌آمد و قدرت شمشیر امیرالمومنین(ع) احقاق حق می‌کرد، اسلام به عنوان تز قدرت معرفی می‌شد و لذا اساس مکتب بودن و آسمانی بودن اسلام به کلی از بین می‌رفت.

وی اظهار کرد: فاطمه زهرا(س) در حالی که مظلومیت خویش را به نمایش گذاشت، به دفاع از حق و حقیقت برخاست. او با فریاد و صدای بلند خود بر این انحرافات شورید و اعلام کرد که در این خانه، قرآن و فرزندان پیامبر وجود دارند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) در مقابل تحرکات نامبارک به ایستادگی پرداخت و حق و حقیقت را در برابر زور و ظلم نمایاند.

علم‌الهدی گفت: این قیام، پایه‌های گفتمان انحراف‌ستیزی را به وجود آورد و نشان داد که مظلومیت نیز می‌تواند ابزاری قوی در برابر ظلم باشد. فاطمه زهرا(س) با این مبارزه و قیام، آینده‌ای نو را برای اسلام و مسلمین ترسیم کرد.

منبع: ایسنا

826468

بیشتر بخوانید:

سازمان آگهی های پرسون