به گزارش سایت خبری پرسون، زهرا نژادبهرام فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: موضوع فیلترینگ به نوعی مطالبه عمومی جامعه محسوب می شود و از فضای سیاسی و اعمال نظرهای سیاسیون و شخصیت ها عبور کرده است. همه آنهایی که در این کشور زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن دیدگاه های سیاسی از رئیس جمهوری می خواهند تا یک بار برای همیشه موضوع فیلترینگ را به دست فراموشی بسپارد. بنابراین موضوع رفع فیلترینگ فراتر از این حرف هاست که برخی گروه ها، صاحبان رسانه و بلندگو بخواهند واکنش نشان دهند و از رخدادش جلوگیری کنند.
دو رویکرد کلی در این زمینه وجود دارد. افرادی که تلاش می کنند فیلترینگ رفع شود و دسته ای دیگر که مخالف رفع محدودیت ها هستند آن هم به این دلیل که منافع اقتصادی شان ضربه خواهد خورد. آنها همواره خود را مخالف رفع محدودیت ها نشان می دهند و همچنان نمی خواهند بپذیرند که ردیف های مالی که از راه فروش فیلترشکن به حساب شان می آید دیگر وجود نخواهد داشت. به همین دلیل با به کارگیری افراد صاحب تریبون می خواهند فضا در انحصارشان باقی بماند. تندروها همواره از خطرات رفع فیلترینگ حرف می زنند. خطراتی که در واقع وجود ندارد بلکه اکنون که همه اقشار و همه سنین به راحتی می توانند به فیلترشکن دست پیدا کنند فضا خطرناکتر است.
جامعه مدنی اکنون به حدی از بلوغ رسیده است که بدانند چه می خواهند چه نمی خواهند یا اینکه کدام راه درست است و کدام مسیر اشتباه. به همین دلیل آنها می توانند برای خانواده خود تصمیم گیری کنند. روزهایی همین دلسوزان دغدغه ویدئو و ماهواره داشتند ولی گذشت زمان نشان داد می توانیم از فضای مثبت تکنولوژی و رسانه های عمومی استفاده کنیم و هیچ خطری شهروندان را تهدید نکرد. با وجود توضیحات کارشناسانه دلسوزان چطور برخی هنوز نسبت به این مهم حساس نیستند که نمی توان درهای کشور را بر روی پیشرفت و تکنولوژی بست؟ ترویج استفاده از فیلترشکن به جایی رسیده که سرمایه ها و اعداد بزرگی در بازار مطرح می شود. این اعداد و ارقام کم نیستند. فضای مجازی اکنون در انحصار مافیای فیلترشکن است و نباید اجازه این اقدامات داده شود. تندروها نگران نباشند چون مردم خودشان می توانند فضای فرهنگی جامعه را مدیریت کنند. رئیس جمهور باید اقدامات عملی خود را در ادامه شعارهای انتخاباتیش انجام دهد و در واقع این انتظار وجود دارد که در ۱۰۰ روز ابتدایی این محدودیت از بین برود.
منبع: آرمان ملی