ساختار مرغداری های اصفهان بررسی و اصلاح می شوند

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: طرح مرغ‌های تخم‌گذار را ممیزی و اشکالات ساختاری و سخت‌افزاری را رفع کرده‌ایم که باعث شد در بحث تولید تخم‌مرغ رشد قابل‌توجهی داشته باشیم، همین روند را در مرغ‌های گوشتی آغاز کردیم.
تصویر ساختار مرغداری های اصفهان بررسی و اصلاح می شوند

به گزارش سایت خبری پرسون، ازاصفهان:حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات دامی کشور است.

وی افزود: تولید سالیانه محصولات دامی استان بالغ بر ۲۳۶۱ هزار تن بوده که بیش از ۱۵ درصد تولید محصولات دامی کشور را شامل می‌شود و دارای رتبه اول کشوری در این زمینه است.

ایراندوست گفت: در بحث شیر خام، تخم‌مرغ، جوجه بومی و بوقلمون رتبه اول کشوری، گوشت قرمز رتبه دوم، گوشت مرغ رتبه چهارم و پنجم را دارا هستیم.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: اصفهان، استانی خشک است و از لحاظ منابع آبی و شرایط گیاهی تحت فشار است و به دلیل سابقه‌ای که دامداران استان دارند و سرمایه‌گذاری‌هایی که در این حوزه انجام شده با بهره‌گیری از نفوذ دانش در واحدهای دامداری و مرغداری، استان توانسته به لحاظ کمی، تولیدات خوبی داشته باشد و با نظارت‌های کیفی مناسبی که در حال انجام است، تولیدات از نظر کیفی سالم باشند.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی استان مربوط به حوزه دام و طیور است، بیان کرد: طرح مرغ‌های تخم‌گذار را ممیزی و اشکالات ساختاری و سخت‌افزاری را رفع کرده‌ایم که باعث شد در بحث تولید تخم‌مرغ رشد قابل‌توجهی داشته باشیم.

ایراندوست اضافه کرد: همین روند را در مرغ‌های گوشتی آغاز کردیم و تیم ممیزی با مشارکت نظام‌مهندسی و دامپزشکی تشکیل دادیم که مرغداری‌ها را بررسی و اصلاح ساختار کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: این پروسه در گاوداری‌های شیری با همکاری دامپزشکی انجام گرفت و تلاش بر این است که سطح دامداری‌ها به حدی برسد که همه کد IR بگیرند؛ چون عمده صادرات محصولات لبنی و شیرخام از استان اصفهان است و یکی از کشورهای مقصد، روسیه است که پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌ای دارد و رونق تولید برایشان حائز اهمیت است.

منبع: فارس

598328

سازمان آگهی های پرسون