به گزارش سایت خبری پرسون، علی چالهچاله روز سهشنبه با بیان اینکه مکانیزاسیون از بخشهای مهم در حوزه کشاورزی است که تاثیر قابل توجهی در افزایش بهرهوری، افزایش عملکرد محصولات کشاورزی و آسان کردن عملیات سخت کشاورزی دارد، افزود: تاکنون ۸۶۰ میلیارد ریال از تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون در استان جذب شده است.
وی اضافه کرد: تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون یک ساله بوده و متقاضیان دریافت این تسهیلات می توانند جهت تشکیل پرونده به مراکز جهاد کشاورزی دهستان ها مراجعه کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: در راستای توسعه مکانیزاسیون و همچنین افزایش بهره وری و کاهش هزینه های تولید و مدیریت زمان؛ جهاد کشاورزی از محل خط ۱۱مکانیزاسیون با همکاری بانک کشاورزی نسبت به پرداخت تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی مساعدت لازم را با متقاضیان خواهد داشت.
چالهچاله با بیان اینکه بازپرداخت تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون پنج ساله بوده و به صورت سالیانه دریافت می شود، افزود: این تسهیلات با نرخ سود ۲۳ درصد و براساس دستورالعمل بانک مرکزی است.
وی با اشاره به اینکه در قالب خط ۱۱ مکانیزاسیون، هزار و ۷۵۰میلیارد ریال به استان کرمانشاه اختصاص یافته است تاکید کرد: با جذب ۸۶۰ میلیارد ریال از این تسهیلات، ۴۴۹ دستگاه انواع ماشین آلات و ادوات کشاورزی به ناوگان مکانیزاسیون استان افزوده می شود.
چالهچاله ضریب مکانیزاسیون استان کرمانشاه را ۲.۰۱۸ عنوان کرد و ادامه داد: با جذب تسهیلات خط ۱۱ مکانیزاسیون، ضریب مکانیزاسیون استان در پایان سال به ۲/۳ درصد خواهد رسید.
استان کرمانشاه هم اکنون دارای ۳۲ هزار دستگاه انواع تراکتور، بیش از ۸۷۰ دستگاه انواع کمباین برداشت غلات و ۱۱۰هزار انواع ادوات دنباله بند است، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
منبع: ایرنا