شیرینی‌پزی حرفه ای در خانه با 12 ترفند

درست کردن شیرینی یکی از کارهایی است که معمولا خانم های کدبانو خودشان انجام می دهند. در این مطلب چند نمونه از مهم‌ترین ترفندهای شیرینی‌پزی را برای شما شرح خواهیم داد.

تصویر شیرینی‌پزی  حرفه ای در خانه با 12 ترفند

به گزارش سایت خبری پرسون، قطعا شیرینی پزی نیز همانند هر حرفه و هنر دیگری، ریزه کاری هایی دارد که رعایت ان ها ضامن نتیجه ای بی نظیر است. در ادامه به چند مورد از مهم ترین این نکات میپردازیم:

12 ترفند شیرینی پزی

  1. فر را قبل از استفاده حتما روشن کنید.(معمولا 30 دقیقه)
  2. قالبی که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید قبل از استفاده چرب کنید.
  3. اگر به دنبال پف زیاد برای شیرینی و کیک هستید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی بزنید .
  4. مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
  5. در اندازه گیری مقدار اولیه مواد سخت گیری زیادی داشته باشید چون نباید اندازه مواد اولیه کم و زیاد شود.
  6. شیرینی هایی که بافت نرمی دارد درون ظرفی که در آن پوشیده است، بگذارید.
  7. از مواد اولیه سالم و تازه استفاده کنید.(به خصوص بکینگ پودر و جوش شیرین)
  8. توجه داشته باشید که مواد را نباید زیاد مخلوط کنید چون باعث چسبندگی زیاد مواد اولیه می شود.
  9. برای این‌که انتهای شیرینی‌ها نسوزد از قالب‌های رنگ روشن استفاده کنید چون قالب های رنگ تیره حرارت بیشتری نسبت به بقیه قالب ها جذب می کند.
  10. اگر قسمت رویه شیرینی بپزد و داخل آن خمیر بماند این به دلیل دمای زیاد فر است و شما می توانید با فویل پیچ کردن شیرینی ها آن را دوباره درون فر قرار دهید.
  11. برای تهیه شیرینی خشک وقتی در دستور تهیه دمای 180 درجه ذکر شده است شما وقتی از فر گازی استفاده می‌کنید نیازی به تغییر این دما ندارید ولی اگر از فر برقی استفاده می کنید باید دمای فر را روی 170 درجه و اگر از فر برقی دارای فن گردش هوا استفاده می کنید باید دمای فر را روی 160 درجه تنظیم کنید.
  12. در تهیه شیرینی خشک وقتی مواد را آماده کردید قبل از پخت به آن استراحت دهید این کار باعث می شود مواد شیرینی به خوبی ترکیب شود و در موقع پخت عملکرد بهتری داشته باشد.
منبع: خراسان

533127

سازمان آگهی های پرسون