به گزارش سایت خبری پرسون، برای نگهداری از چای های عطری در شرایط بهینه، میتوانید از موارد زیر استفاده کنید: برای جلوگیری از تماس چای با هوا و رطوبت، میتوانید از ظروف هواضد و هواگردان استفاده کنید.
این ظروف معمولاً دارای درب یا قفل هستند که به خوبی هوا را از داخل جلوگیری میکنند. چای خشک بهترین عملکرد را در محیطهای خشک و خنک دارد.
بنابراین، سعی کنید آن را در یک جای خشک و خنک نگهداری کنید و از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب و حرارت بالا خودداری کنید.
هوا و رطوبت میتوانند باعث تغییر رنگ و طعم چای خشک شوند. برای جلوگیری از این مشکل، میتوانید چای خشک را در ظروف هواضد و هواگردان نگهداری کنید و از قرار گرفتن در معرض هوا و رطوبت زیاد خودداری کنید.
نگهداری از چای های عطری
گذاشتن بسته یا ظرف چای در کنار سماور بدترین روش نگهداری آن است. اگر هیچ چاره ای ندارید، چای مورد نیاز برای دو یا سه روزتان را درون ظرفی بریزید و دور آن را با فویل آلومینیومی بپیچید تا با گرما، نور و رطوبت کمتری در تماس باشد و عطر آن نیز خارج نشود.
بهتر است چای خشک را در ظروف دربسته شیشه ای یا چینی نگهداری کنید به این ترتیب علاوه بر این که عمر مفید چای را حفظ کرده اید، عطر آن هم دیرتر می پرد و خواصش ماندگارتر خواهد بود.
فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و مانایی چای است. ظروف و بسته های چای را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید.
نگهداری چای خشک
بوی مواد خوراکی دیگر به خصوص مواد تند به راحتی به چای خشک سرایت می کند و عطر آن را تغییر می دهد. از قراردادن چای در کنار سبد نگهداری پیاز و سیر خودداری کنید.
چای هم مثل خیلی مواد خوردنی دیگر تاریخ انقضا دارد. انواع متفاوت آن اگر به درستی نگهداری شود از ۱۸ ماه تا دو سال با توجه به نوع شان خواص خود را حفظ می کنند. به تاریخ مصرف بسته دقت کنید و از انبار کردن بیش از نیاز آن خودداری کنید.