به گزارش سایت خبری پرسون از فارس، مدیر آموزش و پرورش عشایر استان فارس گفت: از ۱۲ هزار دانش آموز عشایری استان فارس، از این تعداد ۷ هزار نفر در مقطع ابتدایی و ۵ هزار نفر دیگر در مقطع متوسطه مشغول تحصیل هستند.
میثم رضازاده چگنی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مدارس کوچ عشایری دارای ۲۷۰ مدرسه چادری سیار، ۱۷۰ مدارس پیش ساخته، ۳۸ مدرسه به صورت اسکلت بتنی، ۲۷ مدرسه شبانه روزی در استان فارس مشغول فعالیت تحصیلی و آموزشی هستند.
وی خاطر نشان کرد: بیش از ۹۰ مدرسه ابتدایی در استان بوشهر زیر پوشش آموزش و پرورش عشایر استان فارس است که از اواخر مهر تا اواسط اسفند به شمال فارس و چهار محال بختیاری کوچ می کنند.
وی تصریح کرد: تعداد ۲ هزارو ۴۰۰ نیروی شاغل و بازنشسته در مدارس عشایری مشغول خدمات آموزشی هستند.
مدیر آموزش و پرورش عشایر استان فارس بیان داشت: مدارس شبانه روزی دخترانه میمند، زرین دشت داراب، نخستین مدرسه تیزهوشان دخترانه و پسرانه استعداد درخشان ۱ و ۲، ۹۲ شهید در دبیرستان عشایری و ۳ هزار دانش آموز عشایر و ۳۷ نفر بازمانده از تحصیل از دیگر عملکرد آموزش و پرورش عشایر فارس است.
رضازاده چگنی اضافه کرد: بیش از ۵۳۳ مدرسه عشایری دارای اطلس است که تمامی مشکلات و کمبودها و نیازهای دانش آموزان را ثبت و مورد بررسی قرار میدهد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرنگار پرسون در فارس مبنی بر اینکه آیا کمبود خوابگاه عشایری در استان وجود دارد، افزود: کمبود خوابگاه عشایری در استان فارس وجود ندارد و با مشکل تجهیزات خوابگاهی روبهرو هستیم.
این مسئول اظهار داشت: راهاندازی مرکز مشاور تحصیلی آموزش و پرورش عشایری، تفاهمنامه با کتابخانه فارس، سازمان دانش آموز عشایری، اتحادیه انجمن دانش آموزی و مجمع خیران معلم از دیگر خدمات آموزش عشایری فارس است.
رضازاده چگنی اضافه کرد: عشایر استانهای کهگیلویه و بویر احمد، هرمزگان، کرمان، اصفهان زیر نظر آموزش و پرورش استان فارس فعالیت تحصیلی و آموزش می کنند.