به گزارش سایت خبری پرسون، رسانهها در روزهای اخیر از بازگشت این دو چهره شناختهشده به تلویزیون خبر دادند همچنان که در روز ۲۳ مرداد خبرگزاری تسنیم با 2 خبر جداگانه رسما از بازگشت این دو چهره به تلویزیون خبر داد. این خبرگزاری در خبر خود با عنوان «نقش محمدرضا گلزار در تلویزیون مشخص شد» به نقل از جواد فرهانی، تهیه کننده مسابقهای که گلزار وظیفه آن را بر عهده داشت، نوشت:
Pantolig یک مسابقه تلویزیونی مبتنی بر پانتومیم است که در آن شرکت کنندگان در قالبی جذاب و سرگرم کننده به رقابت میپردازند. «محمدرضا گلزار» مجری این برنامه خواهد بود که امیدواریم با حضور و تلاش خود لحظات خوشی را برای مخاطبان تلویزیون رقم بزند.
در ادامه این خبر آمده است: سری جدید «آخرین سیم» با اجرای رضا رشیدپور تصویربرداری شده است و به زودی برای مخاطبان روی آنتن شبکه سه میرود.
در حالیکه که خبرگزاری صداوسیما هم این خبر را منتشر کرده است، به نظر میرسد بازگشت این چهره مشهور سینما به صداوسیما تا حد زیادی قطعی است؛ خبری که موج واکنشهای مخالف و موافق را در برداشته است. اما مخالفان و موافقان برای مخالفت یا موافقت خود با بازگشت این دو چهره معروف به تلویزیون چه دلیلی دارند؟
موافقان بازگشت رشید پور و گلزار، مدیرانی هستند که تصمیم گرفتهاند، کمی در رویهشان تجدیدنظر کنند و با برگرداندن چهرههایی، چون رضا رشیدپور و محمدرضا گلزار در قالب دو برنامه سرگرمی به تلویزیون، ساختار مخاطب پسندتری را شکل دهند. این رویه در صورتی که ادامه دار باشد میتواند مسیر بازگشت تلوزیون را به دوران پررونق خود در میان مخاطبان خود هموار کند. اما در این میان مخالفان با تکیه بر ناآرامیها و اغتشاشات یک سال گذشته دلایل دیگری برای مخالفت خود میآورند.
محمدرضا شهبازی مجری برنامههای «سیدخندان» و «پاورقی» شدیدترین واکنش را به این خبر نشان داده است؛ یکی از چهرههایی که به اذعان برخی، نگران از دست رفتن جایگاه خود است. استعفای این مجری که واکنشی بود در مقابل بازگشت دو مجری سابق به تلویزیون، مسالهای است که با واکنش تند یکی از مدیران صداوسیما همراه شد و مجری معترض را «دارای ۵ درصد مخاطب در نظرسنجی صداوسیما از مردم» خواند. مجری که هم پیش از تعطیلی برنامهاش، استعفای خود را نوشت.
عصر ایران در مطلبی درباره این اتفاق نوشته است:
دوستی امثال شهبازی با نظام از جنس دوستی خاله خرسه است، چون به کاهش مخاطبان انجامیده و مردم را به سمت دیگر سوق داده است. اتفاقا آن ۱۵ درصد که شهبازی برای آنها برنامه میساخت هم دوست دارند پای برنامه مهران مدیری و عادل فردوسی پور و رضا رشید پور و محمد رضا گلزار بنشینند. اما آن ۸۵ درصد به جای تماشای سید خندان و پاورقی شهبازی بیننده ایران اینترنشنال و من و تو میشوند!
اکنون باید دید رویه مدیران صدا و سیما برای جذب مجریان محبوب مردم در راستای افزایش مخاطبان تلویزیون تا کجا پیش میروند! آیا میتوانند خود را با مردمی که تنها خواستهشان برنامههای معمول سرگرمکننده است، همسو کنند؟ و میتوانند خود را از از اتهاماتی تبرئه کنند که برخی برای از دست رفتن منافع احتمالی خود به آنها متوسل شدهاند؟
منبع: شهرآرانیوز