ضرورت گسترش پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در جامعه

مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در قزوین با تأکید بر ضرورت گسترش وام‌های قرض‌الحسنه گفت: بانک‌های قرض‌الحسنه علاوه بر اینکه به کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی با شرایطی ویژه وام پرداخت می‌کنند، وام‌های کوتاه‌مدت و بلندمدتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان نیز برای عموم مردم در نظر گرفته‌اند.
تصویر ضرورت گسترش پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در جامعه

به گزارش سایت خبری پرسون، «کاوه نائینی» مدیر شعب بانک در استان قزوین با شرکت در برنامه گفت‌وگوی ویژه رادیو گفت‌وگو با موضوع «جایگاه بانکداری قرض‌الحسنه در جامعه و نقش آن در رونق تولید» اظهار داشت: بانکداری قرض‌الحسنه در سال ۱۳۱۷ و با راه‌اندازی صندوق اثنی‌عشری در ایران افتتاح شد و به‌سرعت مورد توجه اکثریت مردم قرار گرفت و امروزه شاهد فعالیت بانک‌های تخخصی قرض‌الحسنه مهر ایران و رسالت هستیم.

وی ادامه: این بانک‌ها با پرداخت وام‌های بدون سود به ارکان تولید، نقش به‌سزایی در پیشرفت اقتصاد و جلوگیری از تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها و بنگاه‌های تولیدی داشته‌اند.

این کارشناس حوزه پولی و بانکی با اشاره به روند بازپرداخت وام‌های قرض‌الحسنه، گفت: بر اساس قوانین بانک مرکزی، بانک‌های قرض‌الحسنه موظفند تا زمان بازپرداخت وام را برای وام‌گیرنده، نهایتاً تا ۵ سال معادل ۶۰ ماه اعلام کنند که البته بنا به مبلغ و نوع استفاده آن از ۶ ماه آغاز و تا ۶۰ ماه ادامه می‌یابد.

وی در ادامه افزود: بانک‌های قرض‌الحسنه علاوه بر اینکه به کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی (اشتغال‌زایی و کارآفرینی) با شرایطی ویژه وام پرداخت می‌کنند، به عموم مردم نیز وام‌های کوتاه‌مدت و بلندمدتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌کنند که بر روند زندگی و اوضاع معیشتی آن‌ها آثار گسترده و به‌سزایی می‌گذارد.

نائینی با تأکید بر آثار گسترده وام‌های قرض‌الحسنه در روند اشتغال‌زایی و توسعه تولید اظهار داشت: بانک‌های قرض‌الحسنه همواره تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا بیشترین حمایت‌های مالی را با کمترین نرخ کارمزد از مراکز تولیدی کشور داشته باشند و برای تحقق این مهم طرح‌های ویژه بسیاری را در دستور کار قرار داده‌اند که مهم‌ترین آنها طرح حمایتی و طرح کالاکارت است.

وی ادامه داد: در طرح‌های حمایتی، کارفرمایان با هدف حمایت از پرسنل خود، ۵۰ درصد از همه وام‌های پرداختی را متقبل می‌شوند و ۵۰ درصد دیگر را بانک عهده‌دار می‌شود تا ضمن پرداخت وام به افراد درخواست‌کننده، اصل امید و انگیزه را در افراد بیدار کند. در چنین شرایطی افراد با انگیزه‌ای دو چندان کار می‌کنند و بی‌تردید این روند بر چرخه تولید اثربخش خواهد بود.

مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در ادامه افزود: طرح کالاکارت نیز از ابعاد منحصر به فردی در جامعه برخوردار است؛ بدان معنا که مختص به خرید کالاهای داخلی است و ضمن اینکه رونق تولید را ایجاد می‌کند، از ایجاد تورم در جامعه نیز جلوگیری می‌کند زیرا فرد ملزم است تا از آن وام فقط برای خرید کالا استفاده کند.

وی در پایان متذکر شد: باید الگوی بانکداری کشور را به سوی بانکداری قرض‌الحسنه هدایت کنیم تا ضمن رفع مشکلات اقتصادی جامعه، گامی مؤثر در مسیر رونق تولید برداشته باشیم.

503880

سازمان آگهی های پرسون