اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه

اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگانتیم فنی از وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، برنامه شهر سالم مراغه را طی دو روز مورد بازدید قرار دادند.
تصویر اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه

به گزارش سایت خبری پرسون، نشست اول به ریاست آقایی معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان ویژه مراغه و با حضور روسا و معاونان دانشکده علوم پزشکی، بهزیستی، پلیس راهور، شهرداری و شورای شهر، هلال احمر، شرکت آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، اداره تبلیغات اسلامی و جمعی از اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت برگزار شد.

در ابتدای جلسه، داوود اسدیان معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه بر تعهد و پایداری فرمانداری و مجموعه ادارات دولتی شهرستان نسبت به اجرای برنامه شهر سالم مراغه تاکید کرد. در ادامه، روسای پنج کمیته تخصصی برنامه شهر سالم مراغه شامل شهرداری، بهزیستی، هلال احمر، آموزش و پرورش و پلیس راهور مراغه به ارائه گزارش اقدامات خود در طی سه سال اخیر پرداختند.

همچنین اله ویردی ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز بر اهمیت تاثیرگذاری این اقدامات بر سلامت همه جانبه مردم تاکید کرد. سپس با توجه به اهمیت جامعه محور بودن برنامه شهر سالم؛ نمایندگانی از جامعه مدنی مراغه ضمن معرفی پتانسیل سازمانهای مردم نهاد این شهر ، فعالیتهای مشارکتی مردمی در شهر مراغه را که قبل و بعد از دوران کرونا بوقوع پیوسته تشریح کردند.پس از اولین نشست؛ اعضای تیم فنی از پروژه های مختلف بازدید میدانی به عمل آوردند. این بازدید ها از کمپ ترک اعتیاد اطهر و گلستان، پارک ترافیک، آتشنشانی ، پارک بانوان آنالار، فرهنگسرای پهر آباد، کانال عشرت آباد، تصفیه خانه های آب و فاضلاب، یکی از مدارس مروج سلامت و یک مرکز خدمات جامع سلامت انجام شد.

پس از تکمیل بازدیدهای میدانی، طی جلسه ای اعضای تیم بازدید مشاوره های لازم را به مجریان برنامه شهر سالم مراغه ارائه و نقاط ضعف و قوت برنامه را تشریح نمودند. جعفرصادق تبریزی رئیس مرکز تحقیقات مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مشاور برنامه شهر سالم، ضمن ابراز خرسندی از میزان پیشرفت برنامه شهر سالم در مراغه؛ ابراز امیدواری کرد که با انجام اقدامات تکمیلی، مراغه می تواند پس از اجرای دو مرحله خودارزیابی و رفع خلا های موجود؛ بزودی آماده ارزیابی اولیه توسط سازمان جهانی بهداشت گردد.

امیر نصیری از دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت نیز مراغه را شهری پیشرو در قیاس با سایر شهرهای مجری این برنامه در کشور دانست. همچنین به اهمیت همکاری بیش از پیش معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی در این برنامه تاکید کرد.محمد سعادتی؛ مشاور برنامه شهر سالم نیز به بیان گزارشی از نتایج بازدیدهای میدانی پرداخت و نقاط ضعف و قوت هر یک از پروژه های بازدید شده را عنوان نمود. مقرر شد که هر یک از کمیته های تخصصی برنامه شهر سالم مراغه برنامه های عملیاتی سالانه را ذیل برنامه راهبردی شهر سالم و ایمن مراغه تدوین و نقش و مکانیسم مشارکت جامعه مدنی را در برنامه های عملیاتی کمیته ها به طور شفاف تبیین نمایند.

برنامه های عملیاتی و گزارشات عملکرد کمیته ها توسط صدیقه صلواتی؛ دبیر برنامه شهر سالم و ایمن مراغه تجمیع و پایش خواهد شد.دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه از دی ماه 1397 تحت نظارت عالی فرمانداری شهرستان در دانشکده علوم پزشکی مراغه ایجاد شد و وظیفه راهبری و هدایت برنامه شهر سالم مراغه را در راستای پیاده سازی اصول حکمرانی خوب برای سلامت بر عهده دارد.

490545

سازمان آگهی های پرسون