به گزارش سایت خبری پرسون، امان ا... قرایی مقدم جامعه شناس در یادداشتی نوشت: شهرآورد صدم در شرایطی برگزار شــد که تا لحظه نگارش این یادداشت خبری از حضور بانوان در این بازی زیبا نیســت. مخالفــان حضور بانوان در شــهرآورد دلایلی برای عدم حضور آنان دارند که منطقی نیســت چرا که در سنوات گذشته در همین اســتادیوم آزادی چند هزار نفر از بانوان فرهیخته ایرانی به تماشــای بازی فوتبال رفتند و هیچ مشــکل خاصی به وجود نیامد.
اکنون جامعه ایران بعد از حوادث چند ماه گذشــته نیازمند آرامش اســت و یکی از وظایف مســئولین ایجاد زمینه آرامش در جامعه است و حضور زنان در ورزشگاه ها از دیدگاه بانوان یعنی اینکه نظام سیاسی ایران همان طور که مسئولین آن اعلام می کنند هیچ محدودیتی برای حضور زنان در عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشــی قائل نیست. مسئولین با اجازه حضور زنان مستقیما این پپام را به جامعه منعکس می کنند که اعتماد لازم بین مردم و نظام سیاسی وجود دارد.
آنگونه که مسئولین اعلام می کنند دشمنان ایران و نظام ایران تلاش دارند از هر روش و وسیله ای استفاده کنند که تضاد بین مردم و حاکمیت را افزایش دهند. از این منظر جلوگیری از حضور زنان در استادیوم آزادی و آن هم در بازی بین دو تیم تراز اول پایتخــت، پیام خوبی را انعکاس نمی دهد. چنین اقدامات و تصمیماتی بر میــزان نارضایتی در جامعه خواهد افزود چرا که بر میــزان بی اعتمادی عمودی(اعتماد بیــن مردم و حاکمیت)خواهد افزود.
فوکویاما معتقد است که افزایش بی اعتمادی عمودی مستقیما موجب ایجاد نارضایتی در جامعه شده که روزگاری جلوه عمومی پیدا می کند. نباید به گونه ای تصمیم گرفت که جامعه در زمینه ورزش دو قطبی شود. امروز هستند در بین جمعیت بانوان که نگرش خاکستری به خواسته های مطرح شده زنان دارند، این افراد تحت تاثیر همین تصمیمات، به ســمت جمعیت بانوان منتقد پیش می روند. باید به گونه ای تصمیم گرفت که نیم جمعیت ایران خود را جدا از جامعه ندانند آن هم جمعیتی که در تمامــی زمینه های مدیریتی، علمی، اقتصادی و فرهنگی به پویایی رسیده است و در بسیاری از زمینه های دیگر دوشادوش مردان به فعالیت می پردازند. این امید وجود دارد که در آینده شاهد تصمیمات منطقی تر در این زمینه باشیم.
منبع: آرمان ملی