خبرنگار پرسون گزارش می دهد؛

روند لاک پشتی ساخت توسعه بیمارستان فارابی / قطب علمی چشم پزشکی کشور در کما

یکی از مهم ترین و بی نظیر ترین مراکز درمانی نه تنها کشور بلکه می توان گفت منطقه خلیج فارس بیمارستان فوق تخصصی فارابی است؛ بیمارستانی شبانه روزی که کاملا به شکل تخصصی در حوزه چشم فعالیت دارد و روزانه پذیرای صدها نفر از هموطنان است.
تصویر روند لاک پشتی ساخت توسعه بیمارستان فارابی / قطب علمی چشم پزشکی کشور در کما

به گزارش سایت خبری پرسون، به دلیل مراجعه گسترده هموطنان از سراسر کشور به این بیمارستان فوق تخصصی چند سالی است موضوع توسعه ساختمان های درمانی آن در دستور کار مدیران بهداشت و درمان کشور قرار گرفته است؛ اما همچنان پروژه عمرانی این مرکز درمانی به سرانجام نرسیده است و بسیاری از بیماران ناحیه بینایی چشم در انتظار بهره برداری آن هستند.

فعالیت عمرانی لاک پشتی توسعه بیمارستان فارابی دلیل نامشخصی دارد؛ اما آن طور که خبرنگار ما با خبر شده کمبود بودجه و اعتبارات عامل نخست پشرفت فیزیکی فعالیت عمران این مجموعه است.

مرکز درمانی بی نظیر که روی زمین مانده!

براساس اطلاعات به دست آمده کارفرمای ساخت پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران است.

این پروژه 44 هزار متر مربع وسعت دارد که 165 تخت تخصصی، 14 تخت مراقبت ویژه، 26 اتاق عمل، 28 تخت ریکاوری، مرکز همایش، درمانگاه های فوق تخصصی و پاراکلینیک های مشاوره ، کتابخانه و بخش های آموزشی در آن ساخته خواهد شد.

براساس مشاهدات میدانی خبرنگار ما بنای این مرکز پیشرفت قابل توجهی نداشته است و گویا سرعت روند ساخت به دلیل موضوعات اعتباری با کاهش مواجه شده است.نکته قابل توجه در این پروژه در حال ساخت که می توان به نوعی یک پروژه ملی آن را در نظر گرفت، از کار افتادن تابلو روز شماره افتتاح آن است.

در این دولت به بهره برداری نمی رسد

یک از کارگران این مجموعه که گویا نگهبان این مجموعه نیمه کاره است؛ در پاسخ به سوال خبرنگار ما که این پروژه چه زمانی به بهره برداری می رسد؟ گفت: اگر از فردا هم پول برای ساخت این مجموعه در نظر گرفته شود؛ بهره برداری آن زمان زیادی طول خواهد کشید.

او افزود: فعالیت عمرانی ساخت و ساز آن هم مجموعه تخصصی مانند بیمارستان نیازمند زمان است و به این زودی امکان پذیر نیست که مورد بهره برداری قرار گیرد.

این در حالی است که در سال 1393 یک مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی گفته بود که پنج سال زمان برای بهره برداری این پروژه نیاز است که گویا این مدت زمان بیش از این خواهد بود.

481547

سازمان آگهی های پرسون