به گزارش سایت خبری پرسون، دکتر مهدی مسعودی آشتیانی-پژوهشگر حوزه اقتصاد سیاسی در یادداشتی اختصاصی که در اختیار رسانه پرسون قرار داده است؛ آورده است:
نظام مهندسی برای تامین این هدف استانداردهای خاصی برای بتونریزی، اسکلتسازی، جوشکاری، برق و مانند آن تدوین کرده و مهندسین ناظر بر رعایت این استانداردها نظارت میکنند. احداثکنندگان بنا نه تنها مجبورند شناژبندی کنند و از آهن و میلگردهای مقاوم و قوی استفاده کنند؛ بلکه حتی دیوارها نیز میباید با استفاده از بادبند (نبشیهای ضربدری) مستحکم شود.
زمانی که از مقاومت بدن صحبت میکنیم، مرادمان این است که ویروسها و سایر عوامل بیماریزا نمیتوانند به سادگی سلامتی بدن را مورد تهدید قرار دهند. پزشکان برای تقویت مقاومت بدن در مقابل بیماریها توصیههای مختلف غذایی، بهداشتی و ورزشی ارائه میدهند. آنان به صورت خاص برنامه مشخصی برای واکسیناسیون اطفال در مقابل بیماریهای خطرناک همچون آبله و سل دارند.
هنگامی که از اقتصاد مقاوم سخن به میان میآوریم، نظام اقتصادی را مد نظر داریم که از چنان استحکامی برخوردار است که شوکها و تحریمهای اقتصادی نمیتواند به آن ضربه بزند. یعنی سازه اقتصاد با استحکام و صلابت نقش خود را در تولید کالاها و خدمات مختلف و مهار تورم ایفا میکند؛ بدون اینکه تاثیرپذیری چندانی نسبت به عوامل مهاجم داشته باشد.
برای داشتن اقتصاد مقاوم باید همانند همان مهندس ساختمان مدلسازی و طراحی انجام داد همانطور که برای محاسبه طرح اختلاط بتن استاندارد لازم باید اجرا شود برای اقتصاد پویا و مقاوم باید طرح اختلاط دولت و بخش خصوصی انجام شود.همه شرح های فوق در یک موضوع خلاصه می شود وقتی بک ساختمان در مقابل زلزله مقاوم است که هارمونی و توازن نیرو ها در آن رعایت شده و وقتی یک اقتصاد مقاوم می شود که هارمونی و توازن در میان بخش خصوصی و دولت وجود داشته باشد و آنچه ذهن را در این مسیر به چالش می کشد شاید این باشد که چند نمیانده مجلس از بدنه بخش خصوصی داریم ؟
باید کمی به این توازن ها فکر کنیم