جلوگیری از کدر شدن و سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی

امروزه ماشین ظرفشویی با شستن ظرف های کثیف در زمان کوتاه، سبب صرفه جویی در زمان اشخاص می شود. ولی بعضی وقتها ظرف های شسته شده به وسیله ماشین ظرفشویی، به درستی تمیز نشده و یا لایه ای سفید رنگ بر روی می ماند و یا بعضی از آنها بعد از شست و شو مات می شوند. در این مقاله به دلایل و شیوه های پیشگیری از مات شدن و سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی پرداخته ایم.
تصویر جلوگیری از کدر شدن و سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی

به گزارش سایت خبری پرسون، قرص، مایع جلادهنده، نمک و پودر ماشین ظرفشویی، همه شوینده های ماشین ظرفشویی هستند، شوینده هایی که به تمیز کردن ظرف های شما در ظرفشویی کمک می کند و اگر قواعد آن رعایت کنید در نتیجه ظرفهایی براق و تمیز خواهید داشت.

مات شدن و سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی

- قرص ظرفشویی در انواع گوناگون کارکرد گوناگونی دارد.

- محل جاقرصی یا پودر ظرفشویی را باز کنید و یک عدد قرص و یا 20گرم پودر ظرفشویی بریزید.

- مایع جلادهنده ماشین ظرفشویی در 5 دقیقه آخر همراه بخار آب ظرفها را براق میکند.

- نشانه نداشتن نمک به طور علامت اختصاری S آشکار می گردد.

- چنانچه روشن بود در ظرفشویی را باز کنید و کف ظرفشویی طرف چپ، در جا نمکی را باز کنید و نمک ویژه ظرفشویی را بریزید.

- ماشین ظرفشویی حاوی قطعه ای به اسم رزین هست که کار آن گرفتن سختی آب برای شستشن ظرفها در ظرفشویی است.

- کار نمک ماشین ظرفشویی این است که؛ در 5 دقیقه آخر رزین را می شوید و برای شستن بعدی ظروف آماده می کند.

دلیل سفیدک زدن ظروف در ماشین ظرفشویی

- ظرفهای مورد استفاده برای شسته شدن در ظرفشویی مناسب دستگاه نیستند.

- امکان دارد محل نمک خالی از نمک یا آب باشد.

- میزان پودر یا مایع جلادهنده کم باشد.

- ممکن است میزان مایع جلادهنده بیش از اندازه استفاده شده باشد.

- شاید در محل نمک به خوبی بسته نشده است.

- دلیل سفیدک زدن ظرف ها در ماشین ظرفشویی می‌تواند به تنظیمات آب دستگاه مربوطه باشد. درجه سختی آب نسبت به منطقه صحیح انتخاب نشده است.

- استفاده از پودر یا قرص یا مایع جلای تاریخ گذشته هم یکی از دلایل این مشکل است.

ممکن است که میزان مایع جلادهنده به مقدار کافی استفاده نشده است.

- شاید مواد شوینده نامناسب استفاده شده است.

- سفیدک زدن ظرفها ارتباط مستقیمی با املاح آب منطقه شما دارد.

- چنانچه املاح آب منطقه شما بسیار است، درجه جلادهنده را روی 4 یا 5 بگذارید.

- چنانچه ظرف های شما سفیدک میزند، به علت املاح زیاد آب، فیلتر کف را تمیز کنید.

علت کدر شدن ظرفها در ماشین ظرفشویی

- اگر مایع جلادهنده بیش از حد به ظرفشویی ورود کند، ظروف کدر میشوند.

- درجه جلادهنده را روی عدد 1 یا 2 بگذارید.البته به املاح آب منطقه دقت کنید.

- چنانچه آب پاش های ظرفشویی را جرم گرفته باشد، سبب کدر شدن ظرفها در ظرفشویی میشود. برای برطرف کردن این اشکال گرفتگی در آب پاشها، آن ها را باز کنید و جرم گیری کنید تا گرفتگی نداشته باشند.

- چنانچه فیلتر کف و صافی داخل آن گرفتگی داشته باشد، ظروف در ظرفشویی کدر میشوند و به خوبی شسته نمیشود.

- فیلتر کف و صافی داخل آن را تمیز کنید.

- در مرحله پایانی توجه کنید تا ظرفشویی شما مشکل تخلیه آب نداشته باشد.

منبع: بیتوته

465383