نظارت تیم بهداشتی بر رستوران‌ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی

رئیس اورژانس کشور گقت: نظارت تیم‌های بهداشتی از ابتدای اسفندماه بر عملکرد رستوران‌ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی آغاز شده است.
تصویر نظارت تیم بهداشتی بر رستوران‌ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی

به گزارش سایت خبری پرسون، جعفر میعادفر در حاشیه هفتاد و ششمین کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی با بیان اینکه سازمان اورژانس به عنوان مسئول کمیته بهداشت و درمان و حوزه سلامت است و مدیریت برنامه نوروزی حوزه سلامت را دنبال می‌کند، گفت: یکی از مسائلی که در جاده‌ها داریم پیک تصادف در برخی از ساعات است و مقرر شد پایگاه‌ها نیز در ساعات پیک در لب جاده حضور پیدا کنند و با آلارم روشن جنبه تذکری داشته باشند و آمادگی داشته باشند.

رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: حدود هزار بیمارستان داریم که ارائه خدمات می‌کنند و تقسیم بندی متخصصان در بیمارستان‌ها انجام خواهد شد

وی عنوان کرد: در سال گذشته ۳۰۰ هزار عمل جراحی را در ایام نوروز داشتیم و امسال نیز این برنامه در دستور کار است و تاکید شد در حوزه حوادث ترافیکی به‌طور جدی ورود شود.

میعادفر بیان کرد: تیم‌های بهداشتی از اول اسفندماه فعالیت خود را آغاز کردند و نظارت‌ها بیشتر خواهد شد؛ با توجه به گرانی مواد غذایی احتمال دارد از مواد بی کیفیت و ناسالم استفاده و مسمومیت‌هایی ایجاد شود لذا نظارت بر رستوران‌ها جدی تر است و افزایش می‌یابد.

رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: تاکید می‌شود که چادرها در یک مکان امن گذاشته شود و در کنار رودخانه‌ها نباشد و هم اینکه اگر از گرم‌کننده در چادر استفاده می‌کنند نکات ایمنی مربوطه را رعایت کنند؛ چرا که مسمومیت مونوکسید بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه حدود سه هزار و ۲۰۰ پایگاه داریم و ۵۲ پایگاه هوایی فعال است، گفت: در حوزه فوریت‌های پزشکی ۲۶ هزار نفر حضور دارند.

منبع: مهر

464769

سازمان آگهی های پرسون