نام‌گذاری خیابان‌ها و میادین کشور به نام زنان شهیده

مشاور امور بانوان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: خیابان‌ها و میادین شهر تهران و سراسر کشور به نام زنان شهیده نامگذاری می‌شود.
تصویر نام‌گذاری خیابان‌ها و میادین کشور به نام زنان شهیده

به گزارش سایت خبری پرسون، لاله افتخاری؛ مشاور امور بانوان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) صبح امروز (دوشنبه) در نشست خبری ششمین همایش بین‌المللی بانوی مهر با بیان اینکه پنجمین همایش بانوی مهر در سال گذشته و در قم برگزار شد، اظهار کرد: ششمین دوره این همایش 28 دی در برج‌ میلاد تهران برگزار خواهد شد.

افتخاری با بیان اینکه این همایش یکی از فعالیت‌های اتحادیه جهانی زنان مسلمان است، گفت: این اتحادیه در دهه 90 با هدف همگرایی و بررسی ظرفیت‌های زنان در جهان اسلام تاسیس شد.

مشاور امور بانوان رئیس کمیته امداد افزود: خاستگاه این اتحادیه مجمع تقریب مذاهب جهانی بود که ظرفیت‌های بانوان در داخل و خارج را شناسایی و آن‌ها را در جهت پیشبرد اهداف اتحادیه به‌کارگیری می‌کند.

وی افزود: همگان دیدیم که استکبار و نظام سرمایه‌داری در حوادث اخیر چطور زن را به نام آزادی به میدان آورد اما هویت و گران‌قدری او را زیر سوال بردند.

افتخاری با بیان اینکه این همایش علاوه بر ایران اسفندماه در عراق برگزار خواهد شد، گفت: هدف این همایش بسترسازی برای رسیدن به تمدنی است که حضرت زهرا(س) بر آن تاثیرگذار است.

مشاور امور بانوان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: در روز همایش برخی خیابان‌ها و میادین شهر تهران و سراسر کشور به نام زنان شهیده نامگذاری خواهد شد.

در ادامه این نشست طیبی؛ دبیر علمی همایش بین‌المللی بانوی مهر گفت: شعار امسال این همایش که ششمین دوره آن برگزار خواهد شد، جمعیت؛ ترویج فرهنگ مادری با تکیه بر سیرت حضرت فاطمه زهرا است.

وی گفت: تحولات جمعیت؛ فرصت‌ها و تهدیدهای تمدن نوین اسلامی، ازدواج آسان و پایدار، تحقق تمدن نوین اسلامی، مادر فاطمی؛ چالش‌ها و راهکارهای تربیت نسل تمدن ساز، آثار افزایش جمعیت بر سلامت مادر، خانواده و جامعه، نقش پویایی و جوانی جمعیت در تحقق تمدن نوین اسلامی، افزایش جمعیت و توانمندسازی اقتصادی خانواده، تاثیر اسناد بالادستی بر بالندگی مادر فاطمی و افزایش جمعیت، تاثیر رسانه و فضای مجازی بر تحولات جمعیت و مادر فاطمی و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت از محورهای این همایش است.

طیبی با تاکید بر اینکه شورای سیاست گذاری این همایش 21 نفر از فرهیختگان از کشورهای کویت، بحرین، لبنان، پاکستان، افغانستان و ... تشکیل دادند، گفت: تاکنون 2 هزار اثر پژوهشی از جمله مقاله، کتاب، پایان‌نامه، طرح پژوهشی و دو هزار اثر فرهنگی هنرهای تصویری، تجسمی، موسیقی، ادبیات رسانه و طرح فرهنگی توسط دبیرخانه این همایش دریافت شده است؛ بیشترین آثار توسط آقایان و از 28 استان و 14 کشور به دبیر خانه این جشنواره ارسال شده است.

وی گفت: در این همایش بیش از هزار نفر حضور دارند که از این تعداد میزبان 70 مهمان خارجی از کشورهای مختلف خواهیم بود.

457419

سازمان آگهی های پرسون