به گزارش سایت خبری پرسون، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت، ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری روسیه) «کانالهای تلگرام را نمیخواند، اما خلاصههایی از آن را دنبال میکند». او تاکید کرد که پوتین باید علاوه بر گزارشها و بولتنها، به تمامی اطلاعات دسترسی داشته باشد.
این سخنگو گفت، برخلاف تقریبا تمامی رهبران جهان، پوتین در فضای مجازی حضور چندانی ندارد، به جز چند حساب کرملین از جمله یک کانال تلگرامی، زیرا رئیسجمهوری روسیه وقت اضافی برای هدر دادن در پستها و بالا پایین کردن این صفحات و کلیک کردن ندارد.
پسکوف سال گذشته هم تاکید کرد که پوتین به هیچ وجه حساب شخصی در شبکههای اجتماعی نخواهد ساخت که یک ادمین آن را اداره کند، زیرا به نظر پوتین این کار اشتباه است.
به گفته پسکوف، پوتین اساسا تلفن همراه هوشمند ندارد که بخواهد چیزی پست کند یا کسی را دنبال کند. زیرا به گفته پسکوف، استفاده از تلفن هوشمند به معنای خودنمایی خودخواسته است و اطلاعات را در معرض خطر قرار میدهد، این برای رهبران جهان قابل تصور نیست. خود پوتین هم گفته است که خودش تلفن ندارد و اگر لازم شود میتواند از تلفن اطرافیانش استفاده کند، اما همیشه ترجیح میدهد که از یک خط دولتی قدیمی استفاده کند.
باراک اوباما، رئیسجمهوری سابق آمریکا به عنوان نخستین «رئیسجمهوری شبکه مجازی» شناخته میشد، اما دونالد ترامپ، جانشین او این بازی را از اساس تغییر داد، تا حدی که ترامپ بخش بزرگی از پیروزی خود در انتخابات ۲۰۱۶ را مدیون فعالیتش در شبکههای مجازی بود. تخمین زده میشود که ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود، بیش از ۲۵ هزار پست در توییتر منتشر کرده باشد. نهایتا این غولهای فناوری به اتهام برانگیختن یورش ششم ژانویه و حمله به ساختمان کنگره آمریکا، ترامپ را از شبکههای مجازی خود حذف کردند.
منبع: ایرنا