به گزارش سایت خبری پرسون، پرهام جانفشان میگوید که یک روز پس از وقوع سیل از محل حادثه در امامزاده داوود بازدید میدانی داشته و با ابراز تسلیت و همدردی با خانواده جانبختگان، درباره میزان خسارت وارد شده به بنای تاریخی این امامزاده، اظهار کرد: اعلام دقیق خسارت وارد شده به بنای تاریخی امامزاده داوود تا پایان آواربرداری و لایروبی امکانپذیر نیست.
او افزود: در حال حاضر تلاش دستگاههای اجرایی استان تهران، همکاری با ستاد مدیریت بحران و دستگاههای امدادی است، اما از معاونت میراثفرهنگی استان تهران خواسته شده است با تشکیل یک گروه کارشناسی کار مشاوره به تیمهای آوربرداری در بنای تاریخی امامزاده انجام شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران گفت: پس از پایان لایروبی به سرعت کار بررسی بخشهای آسیبدیده از سیل توسط کارشناسان معاونت میراثفرهنگی استان انجام میشود.
همچنین بنا بر گزارش روابط عمومی میراث گردشگری تهران ، جانفشان همچنین اظهار کرد: تا اعلام شرایط جوی آرام با همکاری فرمانداریهای استان از ورود به مناطق گردشگری که در مسیر سیلاب قرار دارند، جلوگیری میشود.
امامزاده داوود که بخش هایی از بنای آن تاریخی بوده و به دوره صفوی نسبت داده شده، در سیل بامدادی پنجشنبه ششم مردادماه خسارت زیادی دیده است.
بنا بر اظهارات محمد حسن نامی ـ رییس سازمان مدیریت بحران کشور ـ، بنای امامزاده خسارت زیادی دیده است؛ طوریکه مجبور شدهاند دیوار جنوبی امامزاده را برای تخلیه گلولای تخریب کنند. همچنین چند در برداشته شده تا بابکت به صحن شمالی منتقل شود. صحن شمالی و جنوبی امامزاده داوود پس از سیل، مملو از گلولای به عمق ۱.۵ متر شده بود و لودرها، بابکتها و بیل مکانیکی همچنان در حال تخلیه رسوباتی هستند که به صورت مایع با فشردگی زیاد وجود دارند. گل و لای تا اطراف مقبره و حتی به داخل آن راه یافته و برای خروج آن باید از دستگاه مکش استفاده شود.
بازار سنتی امامزاده داوود نیز به گفته شهردار منطقه ۵ تهران، به شدت آسیب دیده و محورهایی که در مسیر جریان سیلاب و رانش زمین قرار داشتند آسیب زیادی دیدهاند.