فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی

فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی ویژه محققان علوم انسانی و اسلامی منتشر شد.
تصویر فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی

به گزارش سایت خبری پرسون، این جشنواره ویژه علوم انسانی و اسلامی، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مدیریت مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به صورت سالانه برگزار می‌شود.

آثار علمی در این جشنواره در پانزده گروه علمی«اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان ‌شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم‌اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روان‌شناسی و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «فناوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی» و «مطالعات میان رشته‌ای» دریافت می‌شوند.

در همین راستا از همه استادان، پژوهشگران و صاحبان آثار علمی حوزه علوم انسانی و اسلامی دعوت می‌شود تا آثار خود را در قالب کتاب پژوهشی، گزارش نهایی پژوهش، رساله دکتری، پایان‌نامه کارشناسی ‌ارشد، و مقاله پژوهشی در موضوع علوم انسانی- اسلامی که در سه سال گذشته (از ابتدای فروردین 1398 تا پایان اسفند 1400) به اتمام رسیده یا منتشر شده است را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

آخرین مهلت ثبت‌نام آثار برای جشنواره تا 10 آبان 1401 اعلام شده و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.farabiaward.ir مراجعه کنند.

فراخوان بخش خارجی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی

این جشنواره در بخش بین‌الملل خود، با هدف شناسایی استعدادها، آثار و نظریه‌های برتر، روش‌ها و طرح‌های جدید در پژوهش، در سه حوزه «ایران‌شناسی»، «اسلام‌شناسی» و «علم دینی»، نسبت به تشویق و معرفی موارد برگزیده به جامعه جهانی اقدام می‌کند.

بخش بین‌الملل این جشنواره در دوره چهاردهم، از میان واجدین شرایط، در دو عرصه «شخصیت پیشرو» و «تحقیق برتر»، تقدیر به عمل خواهد آورد.

بدین وسیله از همه استادان، محققان و صاحبان آثار «دارای ملیت غیر ایرانی» دعوت به عمل می‌آید تا در بخش بین‌الملل دوره چهاردهم جشنواره فارابی، شرکت کنند.

داشتن آثار علمی و مرجع، داشتن نوآوری درخور یا نظریه‌پردازی اثربخش، داشتن سابقه مؤثر در بسط و گسترش آموزش عالی، داشتن سابقه مؤثر در زمینه شاگردپروری، تأثیرگذاری علمی و عملی در مجامع بین‌المللی از اهم ویژگی‌های «شخصیت پیشرو» است.

همچنین داشتن مسئله و چارچوب نظری مشخص، روشمندی و بینارشته‌ای بودن تحقیق، داشتن رویکرد نقادی دیدگاه‌ها و مکاتب مختلف در حوزه موضوعی تحقیق، داشتن نوآوری درخور در تحقیق، داشتن الگو، نظریه اثربخش یا نظام منسجم (در تحقیقات بنیادی) یا راهکار عملی و اجرایی ناظر به مشکلات موجود (در تحقیقات کاربردی)، انتشار تحقیق در بازه زمانی از مارس 2019 تا پایان مارس 2022 از اهم ویژگی‌های «تحقیق برتر» است.

علاقمندان می‌توانند از سپتامبر سال 2022 تا پایان نوامبر 2022 در سامانه جشنواره فارابی به نشانی www.farabiaward.ir ثبت نام و مستندات لازم را بارگزاری کنند.

همچنین ثبت نام در سامانه جشنواره در دو قالب شخصیت حقیقی و حقوقی صورت می‌گیرد؛ بدین معنا که هم استادان، محققان و صاحبان آثار علمی و هم ناشران می‌توانند در سامانه مزبور ثبت نام کنند.

یادآور می شود اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی فارابی در ژوئن سال 2023 میلادی در تهران برگزار و برگزیدگان نهایی اعلام خواهند شد و جوایزشان را از دبیرخانه دریافت خواهند کرد.

منبع: فارس

404978

سازمان آگهی های پرسون