به گزارش سایت خبری پرسون، کمال حیدری، در گفتگوی تلویزیونی درباره پوشش واکسیناسیون کرونا در کشور، افزود: پوشش واکسیناسیون در کشور مطلوب است و واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال ۱۴۰۱ تأمین شده است.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش اثر واکسنها بعد از چند ماه، بروز زیرگونههایی از کرونا و پیشبینی سازمان جهانی بهداشت درباره احتمال تجربه موج جدیدی از ویروس در تابستان، مردم تکمیل واکسن را در برنامه خودشان قرار دهند و کسانی که نوبت آخر واکسن خود را نزدهاند، برای تزریق اقدام کنند. کرونا هنوز در هیچجای دنیا تمام نشده است؛ حتی در برخی کشورهای اروپایی نیز تلفات سنگینی را شاهد هستیم.
حیدری با ابراز خوشحالی از تک رقمی شدن آمار مرگ و میر کرونا در ایران، گفت: پوشش واکسیناسیون به طور حتم تأثیر به سزایی در روند کنترل این ویروس داشت؛ همانگونه که در دو موج شدید پنجم با دلتا و ششم با اومیکرون این تأثیر جدی را شاهد بودیم. با پوشش واکسیناسیون شرایط خوبی را تجربه کردیم، اما این پیام به معنی عادیانگاری شرایط نیست و توقع داریم مردم صبر و تحمل پیشه کنند و به پیامها و درخواستهای وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا توجه کنند.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه همچنان درخواست وزارت بهداشت از مردم رعایت شیوه نامههای بهداشتی است، افزود: اکنون از مردم میخواهیم برای پوشش واکسیناسیون اقدام کنند و کسانی که هنوز واکسن نزدهاند یا تکمیل واکسیناسیون آنها انجام نشده است، خود را واکسینه کنند.
حیدری با اشاره به وضعیت مطلوب فعلی کرونا در ایران، گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت تلاش دارد امور زندگی ساری و جاری باشد و کسانی که بیماری زمینهای، نقص ایمنی دارند یا سالمند هستند، باید شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنند و ماسک داشته باشند. کمیته علمی مقابله با کرونا به این موضوع اذعان دارد که یکی از موفقیتهای ما در دوران کرونا در زمینه استفاده از ماسک است و باید آن را ادامه دهیم تا خبر رهایی از این بیماری را ببینیم و به شرایط عادی برگردیم.
وی در خصوص روند واکسیناسیون در کشور نیز افزود: پوشش واکسیناسیون در کشور مطلوب است و آمارها نشان میدهد که ۸۰ تا ۸۵ درصد از کسانی که مرگ و بستری ناشی از ویروس کرونا داشتند جزو افرادی بودند که واکسن نزده بودند. واکسن زدهها نیز پس از ابتلاء به این ویروس، اثرات کمتری از این ویروس در آنها مشهود بود و نشان داد که اثربخشی واکسنها زیاد است.
منبع: مهر