قدرت اقتصادی در کنار قدرت نظامی یک مولفه مهم است

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: قدرت اقتصادی در کنار قدرت نظامی یک مولفه مهم است و کشور را به سمت یک دیپلماسی کارآمد هدایت می‌کند.
تصویر قدرت اقتصادی در کنار قدرت نظامی یک مولفه مهم است

به گزارش سایت خبری پرسون، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز چهارشنبه در یک مصاحبه رادیویی، خنثی‌سازی عملیات خرابکاری در مجتمع غنی‌سازی فردو را پیامی واضح برای رژیم صهیونیستی خواند.

معاون رئیس جمهور در خصوص خنثی سازی عملیات خرابکاری در مجتمع غنی سازی شهید علیمحمدی (فردو) گفت:این اقدام، یک پیام واضح برای رژیم صهیونسیتی داشت و آن هم هوشیاری سیستم اطلاعاتی و امنیتی ایران در برابر هرگونه تهدید است.

وی که با رادیو تهران گفتگو می‌کرد، در خصوص شعار سال 1401 اظهار داشت: تاکیدات مقام معظم رهبری بر موضوع تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی، برای این است که مؤلفه‌های موثر قدرت در کشور به صورت متوازن رشد کند و کشور بتواند در مسیر پیشرفت بدون آنکه از عوامل بیرونی آسیب پذیر باشد قرارگیرد.

وی ادامه داد: قدرت اقتصادی در کنار قدرت نظامی یک مولفه مهم است و کشور را به سمت یک دیپلماسی کارآمد هدایت می‌کند و در این فضا، کشور می‌تواند حرف خود را به طور موثر در دنیا به پیش ببرد و از مزاحمت‌های رنگارنگی که در دنیای زور امروز وجود دارد ممانعت کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به نام تولید، دانش بنیان، اشتغالزایی گفت: هدف از این نام گذاری ایجاد تحول در زندگی مردم است، به نوعی از پرتو توجه به توسعه اقتصادی، درآمد سرانه افزایش پیدا کند و سطح رفاه مردم بیشتر شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تحقق شعار سال در سازمان انرژی اتمی و توجه به نقش جوانان و شرکت‌های دانش بنیان در صنعت هسته‌ای خاطرنشان کرد: فناوری هسته‌ای یکی از فناوری‌های محوری و پایه است که سهم بزرگی در گسترش فناوری‌های نو و پیشرفت صنایع نوین دارد، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده تا مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای در سال جدید به نحوی برگزار شود که به صورت نقطه عطفی در رویکرد آینده محسوب شود و تاثیرات همه جانبه فناوری هسته‌ای در سایر رشته‌ها و صنایع را بتوانیم معرفی کنیم.

اسلامی اضافه کرد: با رونمایی از سند توسعه و برنامه راهبردی سازمان انرژی اتمی در روز ملی فناوری هسته‌ای، هدف گذاری گسترده‌ برای آینده خواهیم داشت و از ظرفیت‌های صنعت هسته‌ای در بهترین حالت بهره‌برداری خواهد شد.

وی درباره اهداف تدوین سند توسعه و برنامه راهبردی صنعت هسته‌ای، عنوان کرد: این سند دو وجه دارد اول اینکه، در این سند ما خود را در مقابل جامعه و کشور متعهد می‌کنیم و دوم اینکه مردم از ابعاد متنوع و کاربرد‌های گسترده‌ای که فناوری هسته‌ای می‌تواند داشته باشد مطلع شوند، برخلاف آنچه که استکبار و صهیونیست‌ها در دنیا القا می‌کنند و سعی می‌کنند با تهمتی که به کشور می‌زنند مانع پیشرفت ما در حوزه هسته‌ای شوند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سوالی مبنی بر ادامه روند مذاکرات و اظهار نظر‌های دوگانه مقامات آمریکایی عنوان کرد: ایران خودش را وابسته به مذاکرات نکرده و هیچ جای کشور وابسته به مذاکرات نیست، نه اقتصاد و نه تصمیم‌گیری‌ها و نه برنامه‌های اجرایی که در حوزه هسته‌ای داریم، ما برنامه‌ها را طبق مفادش پیش می‌بریم.

وی ادامه داد: در جریان مذاکرات گفتگو‌های فنی انجام شده و همه چیز معطوف به تصمیم سیاسی آمریکایی‌ها برای بازگشت به تعهد خودشان است، بحث بازگشت به تعهدات برای کشور ما مطرح نیست، طرف مقابل مذاکرات، تعهداتی داشتند و ایران هم تعهداتی داشت، ایران به طور کامل تعهدات خود را انجام داده است، ولی آن‌ها به تعهدات عمل نکردند و این دو اقدام متقابل است، اگر اکنون می‌خواهند بصورت تمام عیار تعهدات خود را انجام دهند بسم الله، ما هم متناسب با اقداماتی که آن‌ها انجام می‌دهند اقداماتی را انجام می‌دهیم و به توافق می‌رسیم.

389948

سازمان آگهی های پرسون