به گزارش سایت خبری پرسون، مینو اصلانی مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی، با یادآوری اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، رژیم منحوس پهلوی که سر تا پا به لحاظ سیاسی، فرهنگی و حتی دفاعی و نظامی پیرو غرب بود، برنامه بلندمدت خود را بر جایگزین کردن فرهنگ لیبرال دموکرات به جای فرهنگ ایرانی چیده بود تا این فرهنگ به صورت تام و تمام و حتی رادیکال تر از آنان درکشور شکل بگیرد، اظهارداشت: درباره نقش زنان هم عنوان می کردند زن ایرانی باید از سر تا نوک پا غربی بشود تا بتواند ظهور و بروز داشته باشد.
وی افزود: حال آنکه در راهبرد این فرهنگ غربی، انسان بودن زن را منهای هویت او می پندارند و هویتی مانند فداکاری، ایثار، مادر بودن، همراه بودن، همسر بودن و غیره را به شدت نقض می کنند و معتقدند این هویت زن باعث می شود که او نتواند در جامعه رشد داشته باشد. فرهنگی که با برنامه ریزی و ساخت فیلم های ضد خانواده می رفت تا در ایران پیاده شود اما در این عصر جاهلیت نوین، انقلاب اسلامی شکل گرفت و احیا گر هویت زن در قرن حاضر شد.
در عصر جاهلیت نوین، انقلاب اسلامی شکل گرفت و احیا گر هویت زن در قرن حاضر شد. زنان آزاد اندیش هویت خود را مدیون انقلاب اسلامی می دانند
مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران نه تنها هویت از دست رفته زن را به رسمیت شناخت و کاملا با احترام از زن و زن بودن یاد کرد بلکه فراتر از آن، زن را صاحب اصلی این نهضت و تحول اساسی در کشور دانستند، تصریح کرد: پس از انقلاب اسلامی، ظرفیت هایی به وجود آمد تا زنان با هویت زیبای الهی بتوانند در جامعه ظهور و بروز پیدا کنند و علاوه بر اینکه ساختارهای حاکمیتی در سطح کشور از وزارت خانه ها، سازمان ها و معاونت های زنان شکل گرفت، در تمامی نهادهای انقلابی در سطح شهر و روستا هم ساختار زنان لحاظ شد.
اصلانی خاطرنشان کرد: زمینه سازی برای رشد تحصیلی و حضور در مراکز علمی و پژوهشی از دیگر دستاوردها و خدمتی بود که انقلاب اسلامی برای زنان مهیا کرد تا آنجا که علاوه بر زن ایرانی، هر زن آزاد اندیشی در اقصی نقاط جهان هویت خود را مدیون انقلاب اسلامی می داند. زنانی که معتقدند نهضت اسلامی ایران، آنها را متوجه این امر کرد که غرب چه راه اشتباهی را پیش پای آنان قرار داده بود و مایل هستند به هویت اصلی خود بازگردند و به عنوان یک زن عفیف و با اصالت در جامعه حضور داشته باشند.
علاوه بر زن ایرانی، هر زن آزاد اندیشی در اقصی نقاط جهان هویت خود را مدیون انقلاب اسلامی می داند. وی یادآور شد: چنانچه امروز شاهد این امر هستیم که پویش های زیادی در آمریکا و اروپا در حال شکل گیری است مبنی بر اینکه ما می خواهیم به هویت خود بازگردیم.
انقلاب اسلامی برای انتقال به نسل های آینده نیاز به تجربه نگاری دارد
مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی در پاسخ به اینکه چه راهکاری برای انتقال پیام انقلاب اسلامی به نسل هایی که این دوران را به چشم ندیده اند وجود دارد؟ گفت: انقلاب اسلامی ایران نیاز به یک تجربه نگاری دارد که متاسفانه هنوز در انجام نشده است و شاید با ادامه این روند نسل های دهه هفتاد، هشتاد و نود تجربه زیسته مشخصی از انقلاب را هرگز لمس نکنند.
وی افزود: نسل های جدید نه در ساختارهای آموزش رسمی و نه غیررسمی این تجربه زیسته را ندیده و فقط فراروی خود، با هجمه های سنگین بیش از ۲۸۰ شبکه ماهواره ای فعال و شبکه های مجازی برخورد داشته است؛ دشمنی که باورها و ارزش ها را مطابق با اهداف خود تغییر می دهد.
اصلانی با تاکید بر اینکه با استفاده از فرهنگ دفاع مقدس می توان تجربه انقلاب اسلامی را هم منتقل کرد، تصریح کرد: با پرورش فرهنگ شهید حاج قاسم سلیمانی می توان تغییر در دلها و شناخت ایجاد کرد؛ می توان در قالب هنر، اندیشه، رسانه، فیلم و سایر هنرهای تجسمی و نمایشی این فرهنگ را پرورش و نهادینه کرد. خانواده ها هم با کمک سایر بخش ها می توانند با رفتار و بیان خاطرات به انتقال این تجربه ها و لحظات بسیار زیبا بپردازند.
مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی با تاکید بر اینکه دشمن از انتقال پیام انقلاب اسلامی به جوانان بسیار نگران است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل به دنبال حمله به هویت زن و دختر مسلمان و حیا زدایی و تغییر دیدگاه همسر و پسر یک خانواده هستند وگرنه صرف هزینه های گزاف آن هم با وجود مشکلات اقتصادی، معنایی غیر از این ندارد. پس باید خیلی مراقبت کنیم و تجارب انقلاب را به نسل آتی منتقل کنیم.
منبع: ایرنا