به گزارش سایت خبری پرسون، سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: در پی وصول نیابت قضایی با موضوع شکایت ۳ نفر از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با راه اندازی صفحات جعلی اینستاگرامی و تبلیغات گسترده فروش البسه اقدام به اخذ وجه و کلاهبرداری از آنها کرده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
او افزود: متهم با تبلیغات گسترده موفق به جذب مشتری میشد و در ادامه پس از ارتباط با مشتری در دایرکت شبکه اجتماعی اینستاگرام و ارسال شماره کارت بانکی، پس از دریافت وجه، هیچگونه کالایی برای آنها ارسال نمیکرد که با اقدامات تخصصی و شگردهای پلیسی، هویت متهم کشف شده و پس از آن محل اختفای او نیز شناسایی شد که در یک عملیات غافگیرانه دستگیر و در اختیار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
سرهنگ حسینی بیان داشت: متهم پس از مواجه شدن با مستندات و ادله جمع آوری شده از او، به جرم انتسابی خود به همراه ۲ همدستش اعتراف کرده و گفته تاکنون با ایجاد ۱۱ صفحه در اینستاگرام با عناوین مختلف از قبیل" فروش البسه و کیف و کفش با قیمت مناسب" و تبلیغات گسترده این صفحات در فضای مجازی مشتریان را جذب کرده و با ترغیب آنها به واریز مبلغ قبل از دریافت کالا از آنها کلاهبرداری میکردم.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان ضمن اشاره به افزایش روزافزون فروشگاههای اینترنتی و همچنین ایجاد صفحات فروش کالا در شبکههای اجتماعی، به شهروندان توصیه کرد: فریب تبلیغات اغواکننده با ترفند فروش فوری و تخفیفات ویژه را نخورند و صرفاً از فروشگاههای معتبر و دارای مجوز با نماد اعتماد الکترونیکی (enamad) خرید کنند.
او اظهار داشت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده موارد مشابه یا هرگونه مورد مجرمانه دیگر آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش فوریتهای سایبری اطلاع رسانی کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان