به گزارش سایت خبری پرسون، ماجرا از این قرار است که طبق شنیده ها، مستاجرین شهرداری در میدان الغدیر اهواز از سال ۱۳۹۲ اجاره به شهرداری پرداخت نکرده و بارها با تعیین هیئت کارشناسی سه نفره و حتی تعیین کارشناس از طرف خودشان پس از نظر هیئت کارشناسی از انعقاد قرارداد و پرداخت مبلغ ناچیز ۴۰۰ هزار تومان اجاره امتناع کرده اند.
دادستان اهواز آذرماه ۹۸ به منظور ساماندهی میدان الغدیر و جلوگیری از فعالیت افراد سودجو و دلال طبق مصوبه شورای تامین استان اقدام به نصب نیوجرسی در میدان الغدیر کرد تا هم مانع فعالیت باراندازهای غیر مجاز در مقابل غرفههای کسبه شده و از افزایش کاذب قیمت میوه و تره بار جلوگیری کند.
این اقدام دادستانی بعدها به دلایل فشار برخی مسوولان متوقف شد و طبق شواهد همچنان شهروندان اهوازی میوه را با قیمت بیشتری نسبت به سایر استانها خریداری میکنند.
یکی از شهروندان اینگونه می گوید: به نظر می رسد نفوذ دلالان متخلف باعث عدم اجرای احکام بوده است. حال عده ای از مستاجران نظر هیئت کارشناسی را پذیرفته اند و
رییس و تعداد محدودی از اعضای شورای شهر و شهردار جدید که وامدار انتخابات به آنها هستند، قصد دارند با انعفاد قرارداد جدید به ماهی ۲/۳۰۰/۰۰۰ تومان احکام تخلیه را اجرا نکنند زیرا اگر احکام تخلیه اجرا شود هر غرفه تا حدود ۱۵ میلیارد تومان به متقاضی بعدی واگذار می شود.
گفتنی است میوه و تره بار اهواز با کیفیت پایینتر و قیمت بیشتر نسبت به سایر کلانشهرها عرضه میشود که ناشی از خرید و فروش میوه توسط دلالان است.
میدان میوه و تره بار غدیر اهواز سالهاست به صورت انحصاری مسئولیت توزیع میوه و تره بار در سطح شهر اهواز و شهرستان های دیگر استان را برعهده دارد، این میدان در سال ۱۳۸۰ به دلیل مشکلات بهداشتی و فضای کم میدان میوه و تره بار قدیم اهواز ساخته شد.
میدان میوه و تره بار غدیر اهواز با رویکرد توسعهای ساخته شد اما با گذشت حدود ۲ دهه از احداث آن، مشکلات زیرساختی آن مانند نبود شبکه فاضلاب و ایجاد مسائل بهداشتی، انحصار در قیمت گذاری میوه و وجود برخی دستهای پشت پرده برای تعیین نرخ در بازار باعث انتقاداتی از سوی مردم و حتی غرفه داران این میدان شده است.