تملک زمین ۳۰۰ هکتاری برای توسعه بهشت زهرا(س) ربطی به زلزله ندارد

معاون خدمات شهری شهردار تهران با تأکید بر اینکه زمینی که هم اکنون در تهران تملک شده است برای توسعه بهشت زهرا است، گفت: این مسئله در راستای توسعه بهشت زهرا و تسهیل در خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.
تصویر تملک زمین ۳۰۰ هکتاری برای توسعه بهشت زهرا(س) ربطی به زلزله ندارد

به گزارش سایت خبری پرسون، جلال بهرامی با رد اظهار نظری مبنی آماده‌سازی زمینی 13 هکتاری در بخش جنوبی پایتخت برای دفن در زمان‌های بحران مانند زلزله اظهار کرد: انتشار چنین اخباری در این روزها و همزمان با سالگرد زلزله پُل ذهاب بسیار تعجب آور است.

بهرامی همچنین با اشاره به تکمیل ظرفیت بهشت زهرا(س) و تأکید مسئولان سابق و فعلی شهری مبنی بر طرح توسعه بهشت زهرا(س) ادامه داد: در این زمینه باید بگوییم که زمینی مدنظر قرار گرفته است که مساحت آن 300 هکتار است و هم اکنون اقدامات اولیه در حال انجام است و این مسئله در راستای توسعه خدمات در بهشت زهرا(س) است نه بحران زلزله! همچنین چندی پیش یکی از رسانه‌ها از بنده پرسید در زمان بحران چه اقداماتی را پیش بینی کرده‌اید که بنده عرض کردم که با توجه به ایام کرونا و تدفین متوفیان کرونایی باید تدبیری نیز برای افرادی که برای زیارت اهل قبور خود و یا سایر موارد به بهشت زهرا(س) مراجعه می‌کنند پیش بینی شود که این عزیزان با ترافیک سنگین هم در مسیر بهشت زهرا و در داخل این مجموعه روبرو هستند و باید به گونه‌ای عمل کرد که تردد مراجعه کنندان تسهیل شود و دچار مشکلی نشوند و آنچه گفته شده است که زلزله در راه است و بهشت زهرا در حال احداث زمینی برای این مسلئه است کاملاً تکذیب می شود.

وی تصریح کرد: مجموعه شهرداری تهران به ویژه حوزه خدمات شهری در این روزها تلاش بسیاری را برای ارائه خدمات به شهروندان انجام می‌دهد که از آن جمله می‌توان به آمادگی بیش از 10 هزار نیروهای خدمات شهری برای بارش‌های پاییزی و رفع آبگرفتگی‌های احتمالی اشاره کرد که خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده شاهد هیچگونه آبگرفتگی نبوده‌ایم.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با اشاره به آمادگی پایتخت در بحران‌ها گفت: در این زمینه باید آمادگی داشته باشیم و شهرداری نیز بر اساس وظایف ذاتی خود اقدامات متعددی را انجام داده و می‌دهد.

بهرامی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت بهشت زهرا در حال اتمام است و از طرفی روانه شدن خانواده‌ها از اقصی نقاط تهران به سمت این مکان در روزهای تعطیل با ترافیکی سنگینی را به مناطق جنوبی شهر تحمیل می‌کند، باید فکری برای توسعه آرامستان کنیم که البته جانمایی‌ها صورت گرفته و زمانی که قطعی شود اعلام خواهیم کرد. همچنین شهرداری تهران وظایفی برای مواقع بحرانی دارد و ما هم برنامه ریزی لازم را انجام می‌دهیم به عنوان مثال یکی از اقدامات قبل بحران ایمن سازی ساختمان‌هاست تا در هنگام بروز حوادث کمترین خسارت شامل حال شهروندان شود. برای این منظور از ساختمان‌های ناایمن بازدید شده و البته تلاش‌ها همچنان هم ادامه دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران تأکید کرد: همچنین خرید تجهیزات به روز در آتش‌نشانی مانند بالابرها و .... از دیگر اقدامات بوده است. اما بگذارید این را هم‌ بگوییم‌ که سازمان‌ها و نهادهای دیگری هم در زمینه بحران مسوولیت دارند.

منبع: تسنیم

370648

سازمان آگهی های پرسون