به گزارش سایت خبری پرسون، دکتر هاشمیان متخصص داروسازی گفت: تداخلات دارویی در پزشکی بسیار با اهمیت است زیرا باعث افزایش احتمال بروز عوارض جانبی میشود، از سوی دیگر، احتمال بیاثر شدن دارو هم وجود دارد.
وی افزود: داروهای ضدافسردگی را نباید با میوه و غذای حاوی تیرامین مصرف کرد. تیرامین مادهای است که به طور طبیعی در تعدادی از غذاها وجود دارد و در اثر شکستن زنجیره پروتئینی غذاهای مانده به وجود میآید.
دکتر هاشمیان بیان کرد: میوههایی همچون آووکادو حاوی مقادیری تیرامین هستند، همچنین باید از مصرف پنیرهای تخمیر شده و گوشتهای فرآوری شده نظیر سوسیس، کالباس، ماهی دودی و نیز شکلات و آجیل با داروهای ضدافسردگی پرهیز کرد.
این متخصص داروسازی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف لبنیات ممکن است منجر به تأخیر در جذب یا جذب نشدن آنتیبیوتیکها شود، دلیل آن نیز اتصال کلسیم موجود در این فرآوردهها با آنتی بیوتیک در محیط روده باریک و معده است که منجر به ایجاد ترکیب غیرقابل جذب میشود.
باید توجه شود که بعد از خوردن داروهایی که با افزایش تراکم استخوان و کاهش احتمال شکستگی در بیماری پوکی استخوان همراه است تا حدود یک ساعت نباید خوابید.
منبع: برنا