به گزارش سایت خبری پرسون از استان کرمانشاه، منصور احمدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : سطح زیر کشت محصول انار در باغات استان کرمانشاه ۹۲۵ هکتار است که سالانه به صورت میانگین سه هزار و ۵۰۰ تن انار از باغات استان برداشت میشود.
او گفت : شهرستان پاوه به دلیل شرایط جغرافیایی با ۶۶۷ هکتار دارای بیشترین باغات انار در استان کرمانشاه است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: زمان برداشت محصول انار بسته به نوع منطقه، ارتفاع از سطح دریا و ارقام انار متغیر بوده، اما برداشت انار در استان کرمانشاه از شهریور ماه آغاز و تا پایان آبان ادامه دارد.
احمدی با اشاره به کاهش تولید انار در استان کرمانشاه به دلیل کاهش منابع آبی، افزود: به دلیل خشکسالیهای اخیر پیش بینی میشود تولید انار در استان کرمانشاه ۶۰۰ تن کاهش داشته باشد.
او ادامه داد: کاهش آبیاری تأثیر مستقیم بر روی میزان عملکرد و تولید دارد و آفتاب سوختگی و سوختن و قهوهای شدن پوست انار و قهوهای شدن دانههای زیر پوست انار سبب نبود بازارپسندی و کاهش سود اقتصادی و ارزآوری برای باغ داران میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به انواع فراوردههای انار، گفت: انواع فرآوردههای انار در کارگاههای سنتی شامل رب انار، آب میوه و لواشک است و در صنایع از پودر پوست انار برای رنگرزی، لوازم آرایشی و بهداشتی و تهیه کرم استفاده میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران