به گزارش سایت خبری پرسون، با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس،شیوه آموزش از حضوری به مجازی تغیر پیدا کرد؛ همین روند بر نحوه فراگیری دروس دانشآموزان و همچنین در بازار نوشتافزار تأثیر زیادی داشته است؛ چرا که وقتی مدارس تعطیل باشد، لوازمالتحریرفروشان هم مثل قبل فروش ندارند و بازارشان دچار رکود میشود.
با شرایط پیشآمده کرونا کلاسهای درسی بهصورت مجازی و آنلاین از طریق گوشیهای هوشمند و شبکههای مجازی برگزار میشود و به همین دلیل اکثر خانوادهها و دانشآموزان از وسایل سالهای گذشته خود استفاده میکنند و سعی میکنند در این شرایط صرفهجویی داشته باشند.
در نتیجه این تغییر رویه آموزشی، وقتی دانشآموز و دانشجو از صنف نوشتافزار و لوازمالتحریرفروشان خریدی نداشته باشد، باعث میشود شرایط سختی برای این صنف به وجود بیایید و دچار رکود اقتصادی شوند و همین روند در زندگی آنها نیز تأثیر میگذارد.
شرایط نوشتافزار در کاشان در وضعیت فوق قرمز است
یکی از فروشندگان لوازمالتحریر با بیان اینکه شرایط خوبی برای فروش نداریم، اظهار کرد: فروش ما در یک روز زیر ۱۰۰ هزار تومان است و شرایط سختی داریم.
وی با بیان اینکه شرایط فروش صنف نوشتافزار و لوازمالتحریر در کاشان تقریباً صفر است، گفت: در دو سال گذشته بالغبر ۵۰۰ میلیون تومان ضرر کردهام و فکر نمیکنم کسی بتواند جبران کند.
وی در پایان با بیان اینکه برای اجارهبهای مغازه دچار مشکل شدهام، افزود: از مسؤولان درخواست دارم تا با در نظر گرفتن شرایط صنف نوشتافزار و لوازمالتحریر تسهیلات خوبی به ما تعلق بگیرد تا جبران این دو سال رکود را کرده باشد.
کاهش ۹۰ درصد فروش لوازمالتحریر
حمید یزدانخواه بابیان اینکه ۹۰ درصد کاهش فروش لوازمالتحریر داشتهایم، اظهار کرد: در این روزها بازار لوازمالتحریر تحت تأثیر کرونا قرارگرفته بهنحویکه وضعیت بازار فروش اصلاً تعریفی ندارد.
رئیس صنف رئیس صنف نوشتافزار با اشاره به اینکه خانوادهها برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید بلاتکلیف هستند، افزود: با توجه به اینکه چند روز دیگر اول مهر است، اما مردم نسبت به خرید لوازمالتحریر هیچ استقبالی نشان ندادند.
وی بابیان اینکه حدود ۶۰ مغازه لوازمالتحریری در کاشان وجود دارد، تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاهها، بهطور میانگین در دو سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد تومان ضرر و زیان بر صنف لوازمالتحریر در منطقه کاشان داشته است.
یزدانخواه ضمن اشاره به اینکه قیمت لوازمالتحریر نسبت به دیگر اجناس موجود در بازار افزایش قیمت داشته و برخی اقلام تا ۴۰ درصد هم افزایش داشته است، اظهار داشت: دو سال است که بازار لوازمالتحریر به نوعی تعطیلشده است که بیشترین ضرر در ایام کرونا، مربوط به صنف لوازمالتحریر بوده است؛ چرا که با غیرحضوری شدن تدریس در مدارس و دانشگاهها فروش بهشدت کاهش داشته است.
منبع: فارس