«۸۷ متر» کیانوش عیاری بعد از اربعین پخش می‌شود

مجموعه تلویزیونی «۸۷ متر» به کارگردانی کیانوش عیاری یک هفته بعد از اربعین از شبکه یک پخش می‌شود.

تصویر «۸۷ متر» کیانوش عیاری بعد از اربعین پخش می‌شود

به گزارش سایت خبری پرسون،کیانوش عیاری،کارگردان سینما و تلویزیون خبر داد که این سریال یک هفته بعد از اربعین از شبکه یک پخش می‌شود. حدود یک ماه پیش شبکه یک تیزر این سریال را پخش کرد و خبر داد که به زودی ۸۷ متر تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

این فیلمساز در پاسخ به سوالی درباره دلایل پخش نشدن سریال در موعد مقرر توضیح داد: قرار بود سریال از هشتم مرداد ماه پخش شود، ولی شاید مدیران تلویزیون دیده‌اند که آن زمان مناسب نیست و خواسته‌اند در زمان مناسب‌تری پخش شود.

گفتنی‌ است هم اکنون سریال افرا به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی مشترک مجید مولایی و محمدکامبیز دارابی به‌عنوان سریال شبانگاهی شبکه یک سیما از پنجم شهریور ماه روی آنتن است.

به تازگی از لوگوی سریال ۸۷ متر به نویسندگی و کارگردانی کیانوش عیاری با طرحی از روژان ایرجی رونمایی شده است.

داستان سریال ۸۷ متر به اختلاف و درگیری دو خانواده خلیلی و پوردورانی بر سر مالکیت یک منزل برمی گردد. علیرضا پوردورانی به همراه همسر، دو دختر و پسرش، خانه‌ای را از یک فروشنده به نام فرج ناصری خریداری می‌کنند. اما روز اسباب‌کشی متوجه می‌شوند که خانه به فرد دیگری به نام محسن خلیلی فروخته شده است. محسن به همراه پسر، همسر و دو دخترش صبح زودتر از پوردورانی‌ها به خانه رسیده‌اند و وسایل‌شان را در خانه گذاشته‌اند اما با رسیدن خانواده پوردورانی، ماجرای کلاهبرداری مشخص می‌شود.

علی دهکردی، مهران رجبی، فریبا کامران، زنده‌یاد حسین محب اهری، شهین تسلیمی، دیبا زاهدی، سونیا سنجری، حسین سلیمانی، فریده سپاه منصور، محمد بحرانی و سعید پیردوست از بازیگران این سریال هستند.

مجموعه تلویزیونی ۸۷ متر کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیماست که در ۴۰ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تولید می شود.

این سریال مرداد سال‌ ۹۶ در تهران کلید خورد. در طول ساختش ۲ بار متوقف شد؛ یک‌بار به‌دلیل نبود بودجه کافی و بار دیگر به‌دلیل وضعیت قرمز در پی شیوع کرونا.

عیاری از سال ۱۳۸۱ به مدت ۵ سال مشغول ساخت سریال روزگار قریب بود که داستان زندگی بنیانگذار طب نوین کودکان در ایران، دکتر محمد قریب است.

بودن یا نبودن (۱۳۷۷)، سفره ایرانی (۱۳۷۹)، بیدار شو آرزو (۱۳۸۳)، خانه پدری (۱۳۸۹) و کاناپه (۱۳۹۵) از جمله فیلم‌هایی است که او در سینما کارگردانی کرده است.

336192