به گزارش سایت خبری پرسون، مجید ابهری آسیب شناس نوشت: بیشک آقای شهردار سرگذشت اجرایی و اداری شهرداران قبلی بهترین، مانیفستهای راهنما برایتان است و بازنگری آنها میتواند خطاهای اداری را بهطور چشمگیری کاهش دهد. در یک چشم بههم زدن، دوران ماموریت شما پایان خواهد یافت و شما خواهید ماند و کوهی از آموزههای تلخ و شیرین و البته مشکلات برطرف نشده. لازم میدانم براساس 40 سال تجربه تلخ و شیرین نکاتی را عرض کنم:
الف: سوابق شما مشحون از تجارب سیاسی و علمی است که بهدور از باندهای پیچیده سیاسی خدمات خود را مبذول کردهاید، اما شهرداری همچون میدان مین در جبهه است که بارها مشاهده کردهاید. عبور کم خطر و سلامت از آن مستلزم توکل، اعتماد بهنفس، دقت و ظرافت حرفهای است؛ بهطور قطع و یقین میدانید که نهاد شهرداری از زمان پکریم آقا بوذرجمهری تا شما افراد و مدیران مختلف با شمایل و عقاید کاملا متفاوت دیده و خواهد دید. ب: بعداز پیروزی انقلاب اسلامی تقریبا بهطور متناوب از سلیقههای مختلف سیاسی تهران دارای شهرداران اصلاحطلب و اصولگرا بوده هرکدام از آنها براساس نگاه سیاسی و جناحی خود حرکاتی نمودهاند.
رانتخواری، قبیله سالاری، جناح سالاری و... آفات اصلی مدیریت شهری بوده و شورای شهر بهعنوان پارلمان شهری بهرغم تلاش برای همراهی و همدلی با شهردار گاهی بهجای عامل سرعت و دقت، منشا کندی و بیدقتی شده است. دخالت در امور شهرداریهای مناطق از استخدام تا فعالیتهای عمرانی و خدماتی تنش در برقراری تفاهم با شهردار از عوامل مشکل ساز در مسیر همدلی بوده و ترمز حرکات گردیدهاند. ج: شهرداری تهران در حجم سازمانی برابر با چند وزارت بوده که هر بخش آن، تخصصها و نگاههای قدرتمندی را میطلبد. مهمترین محورها در تهران جمع آوری زباله و دفع آن، مدیریت پسماند، زباله را تبدیل به «طلای کثیف» نموده و هرجا صحبت از درآمد کلان مطرح میشود پای مافیای قدرت بهوسط میآید و حیلههای کثیف خودنمایی میکند.
د: حمل ونقل ریلی و سطح شهری از تاکسی و اتوبوسرانی دچار سرگشتگی مدیریت بوده و نیازمند اقدامات ضربتی کوتاه و میانمدت است و باید اتاق فکر مشترک داشته باشند. ه: فضای سبز پارکها و بوستانها بهعنوان ریههای تهران باید بهطور دقیق و منظم مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند. و: آنچه که در دوران کرونا و حتی در پسا کرونا مردم را آزار میدهد و آمار سکته، خودکشی و قتلهای خانوادگی را افزایش داده و به مسیر انفجار میکشاند، افسردگی و پایین بودن سطح نشاط اجتماعی است که رشد آمار اعتیاد نیز رابطه مستقیم به آن داشته و در پسا کرونا اصلی نقطه تمرکز باید باشد.
آقای شهردار در بدنه شهرداری تهران نیروهای کارآمد و ارزشمندی حضور دارند که این نهاد را از نیروهای خارج شهرداری بینیاز مینماید. شناسایی و بهکارگیری این نیروهای ارزشمند که هزینههای چشمگیری برای آنها ازجیب مردم صرف شده، میتواند جهش چشمگیری در نیروی انسانی شهرداری بهوجود آورد. آقای زاکانی! اعتیاد، به کف سنی ۱۴سال رسیده و این موضوع سیاه نمایی نیست! دیگر مرد و زن بهطور یکسان در معرض هجوم آن قرار دارند، کودکان کار و خیابان، حاشیه نشینها، گورخوابها، متکدیان بساط گستران و... ام القری اسلام را به شهر فرنگ آسیبها تبدیل نموده و موجب شرم هر شهروند دلسوز گردیده است.
بهعنوان یک آسیب شناس با 40 سال سابقه میدانی و علمی در آسیبهای اجتماعی در حضور خداوند و مردم شریف تهران و ایران اعلام میدارم که هیچکس در حاشیه امنیت نیست اصولگرا و اصلاحطلب بهیک اندازه در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند، پس باید بهفکر نسلهای بعدی باشید و باشیم.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: آرمان ملی