به گزارش سایت خبری پرسون، سید علی میرباقری نوشت: در اسلام هم موضوع کار کارشناسی و رجوع به اهل خبره از ابتدا بوده است و مخصوص دوران معاصر و قرنهای اخیر نیست و در مکتب دینی و ملی ما ایرانیان ،علم باوری ریشهای تاریخی و باستانی دارد، کما اینکه قرآن در سوره نحل آیه ۴۳ می فرماید: «فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لَا تَعْلَمُون» اگر نمیدانید، از اهل ذکر سوال کنید.
امام خمینی(ره) نیز در ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۵۸ فرمودند: (( هر مسئلهای کارشناس، لازم دارد اگر یک مریض بگوید که من چه کار دارم به نسخه پزشک، من خودم میخواهم خودم را معالجه کنم این فرد میمیرد... )) مقام معظم رهبری نیز بارها پس از ظهور ویروس کرونا بر کار کارشناسی و ضرورت رجوع به نظر کارشناسان و لزوم استفاده از نظر آنان تاکید کردهاند و درباره بسته بودن و یا نبودن مساجد و مراکز دعا فرمودند (( بنده هیچ پیشنهادی در اینباره ارائه نمیدهم و تابع نظر و تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم )) بنابراین موضوع رجوع به کار کارشناسی در اداره کشور یک اصل اساسی و بنیادی است که همه مسئولان و تصمیم گیران کشور از صدر تا ذیل آنچه را نمی باید از مطلع و کارشناس مربوطه و اهل فن بپرسند و همچنین در مسائلی که آگاهی و تخصص ندارند، دخالت نکنند.
جناب رئیس جمهور! امثال صاحب این قلم، آفتاب لب بامیم و بعد از چهل و اندی سال تلاش و کار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی آرزویی جز موفقیت و سربلندی حضرتعالی و انسجام و اقتدار سازمانی برای دولت مسئول اداره کشور و در نهایت رفاه و امنیت و آرامش مردم نداریم و انتظار داریم با علم و حلم ولی با قاطعیت و اقتدار شروع کنید. اکنون پرسش اساسی از حضرتعالی به عنوان رئیس قوه اجرائیه کشور این است که چرا با موضوع اپیدمی منحوس کرونا کارشناسی و حساب شده برخورد نمیشود؟! چرا تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، اولا علمی و حساب شده نیست و فاقد استاندارد ملی و جهانی است ثانیاً همین تصمیمات نیمبند و نیمه کارشناسی نیز با اما و اگر و شاید برخورد میشود و با قاطعیت سازمانی و حاکمیتی اجرا نمی گردد؟! چرا برای کارشناسان کشور مبنای علمی تعطیلات شش روزه اخیر اعلام نگردید و منع تردد بین شهرهای قرمز و نارنجی را به درستی اجرا نکردند؟! چرا قبح قانون را شکستند؟! چرا بهرغم نظر کارشناسی و حتی نظر مقام معظم رهبری در برگزاری جلسات و اجتماعات هیأتهای مذهبی در شهرها و روستاها در همین ایام تعطیلات تاسوعا و عاشورا با ازدحام و عدم رعایت پروتکلهای کرونایی برگزارشد و نگرانیها از تاثیر تجمعات بر افزایش شیوع ویروس کشنده را افزایش داد و با وجود ابلاغیهها و اطلاعیهها و ممنوعیتها برخوردهای لازم صورت نگرفت؟ چرا و صدها چرای دیگر... آقای رئیسی! جامعه ایران، حداقل درمورد کرونا دچار بحران و در مرز فروپاشى شدید اجتماعى ، اقتصادى و روانى وپزشکى است که در همین حالت هم امکانات و ارکان جامعه و مردم و از جمله اقتصاد کشور نابود شده است و مردم خسته و عصبانی و نگراناند چرا به هشدار کارشناسان دلسوز توجه نمیکنید و تصمیمات کارشناسی را با قاطعیت و بدون رودربایستی سیاسی با این و آن اجرا نمی فرمایید؟!...
وقتی مقام معظم رهبری روضه یک نفره در ایام محرم برگزار میکنند و در همان نشست یک نفره بهرغم فاصله ۱۰ متری با روضه خوان، ماسک می زنند چرا شما اجازه می دهید دیگران روضه و مراسم جمعی و بدون ماسک برگزار کنند؟! چرا اجازه می دهید واعظ و مداح شهر از تریبون اباعبدا... (ع) تبلیغ عدم رعایت قانون و ضوابط کارشناسی بکنند و یا از هم اکنون برای وزیر بعدی بهداشت خط و نشان غیرعلمی و غیرکارشناسی بکشند و او را تهدید به رعایت طب سحر و کیمیا و جادو و روغن بنفشه بکنند؟ چرا با وعدههای واهی داده شده در گذشته که هم اکنون باعث شده هر دقیقه یک ایرانی فوت شود، برخورد نمیکنید تا برای مدیران آینده درس عبرتی باشد که غیرکارشناسی نه عمل کنند و نه حرفی بزنند؟ ! چرا... ممکن است بفرمایید دولت ابزارهای لازم را در برخورد با دخالتهای دیگر گروه های فشار غیر متخصص در حاکمیت در اختیار ندارد اما این اشکال دقیقاً در دایره مدیریت و کارآمدی دولت حضرتعالی قابل تفسیر و تبیین است و لذا با توجه به حضور چهل و اندی ساله جنابعالی در ارکان حاکمیت و شناخت شما از زوایای پیدا و پنهان هرم قدرت سیاسی در کشور و با عنایت به یکدست بودن حاکمیت در شرایط فعلی و بهخصوص هماهنگی کامل دولت با سایر قوای کشور و بالاخص مقام عظمای ولایت، انتظار داریم بیشتر و بهتر از هر دولت دیگری ظاهر شوید و با اتکا به غیرت ملی ایرانیان قرنطینهها، دستورالعملها و تصمیمات کارشناسی را جدی بگیرید و شهرهای پرخطر و افراد مشکوک و بهخصوص موضوع واکسیناسیون مورد تایید کارشناسی را در اولویت قرار دهید که فردا خیلی دیر است.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: آرمان ملی