به گزارش سایت خبری پرسون، عباس اکبری محمدی در این جلسه که با محوریت حوادث و اتفاقات ماه گذشته و مسائل ایمنی و بهداشت کار برگزار شد، ضمن تشکر از عملکرد مطلوب حوزه ایمنی در جهت کاهش حوادث، بر اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی با توجه به شیوع موج پنجم ویروس کرونا تأکید کرد.
وی در ادامه خواستار خروج ضایعات غیرفلزی و غیرضروری از انبار ضایعات شرکت و حذف ریسک حریق در محل شد و افزود: رعایت الگوی مصرف برق با توجه به شرایط ماههای اخیر و اهمیت آماده بهکاری دیزل ژنراتورهای شرکت در جهت کاهش ریسکهای خط تولید در زمان قطع برق ضروری است.
مدیر بهداشت حرفهای، ایمنی و محیطزیست شرکت فولاد مبارکه نیز در این جلسه ضمن تشکر از عملکرد کارکنان فولاد مبارکه در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی در جهت مهار ویروس کرونا خواستار حساسیت بیشتر در زمینه رعایت شیوهنامههای بهداشتی با توجه به شروع موج پنجم ویروس کرونا در استان شدند.
حسین مدرسی فر در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به حریقهای اتفاق افتاده در سالهای گذشته در محل انباشت ضایعات، انجام اقدامات اساسی در جهت ایمنسازی شرایط و حذف ریسک حریق ضروری بهشمار میرود.
وی گفت: دستیابی به نتایج مطلوب در زمینه ایمنی نتایج همکاری گروهی در شرکت بوده و از همکاری کارکنان و مسئولین در جهت رعایت دستورالعملها و دستیابی به نتایج مطلوب ایمنی نسبت به سهماهه سال گذشته قدردانی میکنم.
در ادامه این جلسه رئیس ایمنی، بهداشت حرفهای و آتشنشانی ضمن ارائه گزارشی به روند مثبت شاخصهای حوادث در سه ماه اول سال ۱۴۰۰ اشاره و به علل بروز حوادث ماههای اخیر پرداخت.
جواد کیانی با اشاره به وضعیت ایمنی سازههای فلزی، آسانسورها و ریزش DRI بر روی سیالات افزود: ایجاد سیستم ایمنی مناسب در جهت رفع عدم انطباقهای کشفشده در این زمینه ضروری است.
وی در ادامه با تشریح هرم حوادث شرکت بر اهمیت پیگیری، پاسخگویی سریعتر به کارت سبزهای ثبتشده در کارتابل فرایندی و آماده بهکاری سیستمهای حفاظتی سیالات شرکت در جهت کاهش حوادثی از قبیل انفجار و آتشسوزی با توجه به حوادث اخیر در صنایع مشابه تأکید کرد.
در این جلسه حیدری ابیانه رئیس بازرسی جراثقالها و سازهها و مجید فرجی سرپرست بهداشت حرفهای و ارگونومی، گزارشی در زمینه وضعیت ایمنی سازههای فلزی و اقدامات واحد بهداشت حرفهای در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در شرکت فولاد مبارکه ارائه کردند.