آشپزخانه پرسون

میگو سوخاری فرانسوی

میگو سوخاری فرانسوی یکی از غذاهای همه پسند و خوشمزه است؛ در گزارش زیر طرز تهیه میگو سوخاری را به شما آموزش خواهیم داد.

تصویر میگو سوخاری فرانسوی

به گزارش سایت خبری پرسون، میگو با توجه به خواصش یک غذای کامل محسوب می شود. میگو سوخاری فرانسوی را می توانید با انواع سالادها، سس ها و نان های فرانسوی سرو کنید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و راحت است. و می توانید این غذای سریع را در خانه آماده کنید.

۱۰۰ گرم میگو حاوی ۹۹ کالری انرژی و سرشار از پروتئین است. این ماده غذایی نسبت به سایر موادی همچون گوشت ماهی کالری کمتری دارد. میگو تمام اسید آمینه های ضروری برای رشد را دارد. پروتئین میگو به راحتی هضم می شود برای همین برای سالمندان که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند یک انتخاب مناسب است.

نکات زیر را پیش از طبخ میگو در نظر داشته باشید:

۱- پیش از پخت میگوها، آن ها را به مدت ۲ ساعت در ظرف حاوی پیازهای حلقه شده قرار دهید.

۲- برای از بین بردن بوی بد میگو در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیمو بریزید.

۳- اگر میگوهایتان هنگام پخت کمی سفت می شود بهتر است آن ها را با مقداری آب، نمک و ۲ قاشق سوپ خوری سرکه به مدت ۱۰ ثانیه بجوشانید. سپس میگو ها را در آبکش ریخته و خشک کنید.

۴- برای از بین بردن بوی زهم میگو از زیتون و سیر استفاده کنید. یا آنها را با سبزیجات بپزید.

۵- اگر نمی خواهید میگو پس از پخت شکل حلزونی به خود بگیرید. پس از پاک کردن میگوها، ۴ برش نسبتا عمیق در پشت میگوها ایجاد کنید

مواد لازم

تخم مرغ زده شده: ۱ عدد

میگو پاک شده: ۱ کیلو

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

آرد سفید: ۱ لیوان

آرد سوخاری: ۱ لیوان

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

سیر له شده: ۲ قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل

میگوهای پاک شده و شسته شده را خشک کنید و درون یک ظرف بریزید.

آبلیمو، سیر و ادویه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

ظرف را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد میگو بروند.

در سه کاسه آرد سوخاری، تخم مرغ زده شده و آرد سفید را جداگانه بریزید.

سپس میگوها را ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و آخر سر در آرد سوخاری بزنید.

میگوهای آردی را در روغن زیاد سرخ کنید.

روغن میگوهای سرخ شده را با دستمال کافی بگیرید و آن ها را با سالاد یا پلو سرو کنید.

322291