پاپ کورن خانگی

تمام فوت و فن های درست کردن انواع پاپ کورن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.
تصویر پاپ کورن خانگی

به گزارش سایت خبری پرسون، شما خیلی راحت می توانید در خانه خودتان پاپ کورن درست کنید و البته طعم های مختلف مانند سرکه به آن بدهد. طرز تهیه پاپ کورن را در ادامه بخوانید:

1-قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید.

2-سپس از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.

3-رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریع‌تر آماده شدن ذرت ها و پف‌دارتر شدن آن ها می شود.

4- روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از این‌که داغ شد، ذرت ها را اضافه کنید.

نکات ریز در تهیه پاپ کورن خانگی

5-قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود.

6-دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشد ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شود ، روغن باید تا اندازه‌ای باشد که تمام ذرت ها چرب شود.

7-پس از این‌که اولین ذرت پف کرد، در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شود ، اگر صدایی به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزد.

8-برای تهیه ذرت کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید.

9-برای تهیه پفیلای سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی ذرت بو داده داغ بریزید و مخلوط کنید.

10-برای تهیه ذرت بو داده پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

11-فقط از قابلمه رویی استفاده کنید. چون سریع داغ می شود و خیلی هم دمای آن بالا می رود.

12-حرارت گاز را متوسط کنید و در قابلمه را کاملاً نبندید، در قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد.

13-توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که ذرت‌ها نسوزد.

311271

سازمان آگهی های پرسون