به گزارش سایت خبری پرسون، علیرضا رزم حسینی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی تربت حیدریه اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۱۱ شهرک، ناحیه و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد و ۸۲۸ شهرک عملیاتی و درحال واگذاری و ۴۸ هزار واحد صنعتی نیز در این شهرکها فعالیت دارند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: یکی از مهمترین برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت، فعالیت مجدد واحدهای تعطیل و راکد است که به این منظور سال گذشته یک هزار و ۵۵۷ واحد راکد در شهرکهای صنعتی به چرخه تولید بازگشت.
وی ادامه داد: مهمترین اصل، حمایت از صنایع، افزایش تولید و توجه به اقتصاد داخلی است تا شعار سال مد نظر رهبر معظم انقلاب محقق شود.
رزم حسینی بیان کرد: سال گذشته تقاضا برای سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی رشد داشته، بهطوری که ۱۱ هزار و ۶۲۵ قرارداد جدید واگذاری زمین تنظیم شد که از نظر تعداد ۹۳ درصد و از نظر میزان زمین واگذار شده ۱۰۲ درصد رشد نشان میدهد.
وزیر صمت گفت: همچنین میزان سرمایهگذاری واحدهای صنعتی در سال ۹۹ نسبت به سال قبل از آن رشد ۲۹ درصدی داشته است.
وی افزود: در شرایطی که سرمایهگذاران و کشاورزان از بحران آب و مشکلات کم آبی نگران بودند و همچنین نگرانی بابت توسعه اقتصادی و تثبیت جمعیت در شرق کشور وجود داشت یکی از کارهای بسیار بزرگ و تاریخی و ماندگار در نظام اسلامی انتقال آب شیرین از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران بود.
رزم حسینی بیان کرد: پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان با تصدیگری بخش صنایع و معادن و وزارت صمت در چهار مسیر به سمت فلات مرکزی و شرق ایران در حال اجرا است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: طرح انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان در چهار خط در حال اجرا است که خط اول آن به طول ۸۲۱ کیلومتر از خلیج فارس به استان کرمان و یزد اجرایی شده و هم اکنون در مسیر صنایع و معادن آب مورد نیاز آنها را تامین میکند.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت صنایع با توجه به شرایط خاص کرونا وضعیت خوبی است، در سالهای اخیر بخش صنعت رشد قابل قبولی داشته و در سال گذشته بالاترین رشد را داشتیم.
رزم حسینی بیان کرد: امروز ایران یکی از ۱۵ کشور برتر جهان است که با تولید ۶۲ ماده معدنی فعالیت میکند و خراسان رضوی در این بین یکی از استانهایی است که در این بخش ظرفیت بالایی دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن شرایط توسعه صنعتی و معدنی در شهرستان تربت حیدریه، این شهرستان را از هر لحاظ مستعد توسعه و پیشرفت اقتصادی دانست.