به گزارش سایت خبری پرسون، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر افزود: شخصی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد بیش از ۴۵۰ میلیون ریال بصورت غیرمجاز از حساب بانکی وی برداشت شده است در همین زمینه پرونده اولیه تشکیل شد.
وی ادامه داد: شاکی در اظهاراتش عنوان کرد با یک سایت خرید و فروش ارز در فضای مجازی برخورد کردم که با قیمت پایینتر از بازار اقدام به فروش ارز میکرد وسوسه شدم و برای خرید ارز از طریق درگاه بانکی موجود در داخل سایت اقدام کردم و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از لحظاتی تمام موجودی حساب بانکیام خالی شد.
معظمی گودرزی افزود: بلافاصله پس از اخذ اظهارات شاکی موضوع در دستور کار قرار گرفت و تحقیقات پرونده آغاز شد و کارشناسان پلیس فتا با بهرهگیری از روشهای علمی و سایبری موفق به شناسایی مجرم و دستیابی به اطلاعات هویتی وی شده و متوجه شدند سارق با ایجاد یک سایت جعلی خرید و فروش ارز با درگاه جعلی اقدام به سرقت اطلاعات حساب بانکی مراجعه کنندگان میکند.
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: پس از محرز شدن هویت مجرم برای پلیس و جمع آوری مستندات کامل و جامع، پرونده وارد مرحله عملیاتی شد و پس از تشریفات قضایی متهم در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیکی به پلیس فتا منتقل شد.
سرهنگ گودرزی افزود: این شیاد اینترنتی پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و روبه رو شدن با مدارک و مستندات انکارناپذیر پلیس لب به اعتراف گشود و اظهار داشت با راه اندازی یک سایت خرید و فروش ارز و یک درگاه جعلی بانکی از بیش از ۱۴ نفر از شهروندان با ارزش ریالی حدود پنج میلیارد ریال کلاهبرداری کردم.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب تبلیغات اغوا کننده فضای مجازی را نخورند و آگاه باشند ارزانی بی دلیل میتواند یکی از ترفندهای مجرمین اینترنتی باشد، برای ورود به اینترنت بانک خود نیز حتی المقدور از سرچ در موتورهای جستجوگر خودداری نمایند و حتما از صحت آدرس وارد شده اطمینان حاصل کرده و هرگونه مورد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا، به صورت آنلاین با کارشناسان ما درمیان بگذارند.
منبع: ایرنا