به گزارش سایت خبری پرسون از لرستان، محمد مراد سپهوند روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برای رسیدن به شبکه مطمئن توزیع کالاهای اساسی برنامه و نرم افزاری طراحی شده است که بتوان کالا را با سامانه هوشمند مبتنی بر این نرم افزار توزیع کرد.
وی اظهار داشت: در این راستا توافق لازم با یک شرکت فعال در این زمینه صورت گرفته و طرح به صورت پایلوت در دورود آغاز شده است، تا توزیع صحیح کالاهای اساسی و جلوگیری از انحراف در این روال قانونی، محقق شود.
وی ادامه داد: هوشمندسازی شبکه کمک می کند، مسیر توزیع کالاهای اساسی از مبادی تولید تا مصرف نهایی، رصد و ردیابی شود که در نتیجه آن انحراف در این فرایند نزدیک به صفر می شود.
سپهوند گفت: در این روش نظارت و بازرسی بر فعالیت سطوح خرده فروشی، عمده فروشی، بنکدار و تولید کننده صورت می گیرد، صرفه جویی در هزینه های نظارتی، محقق و مشکل کمبود نیروی انسانی حوزه نظارت تاحدودی جبران می شود.
وی با بیان اینکه سامانه هوشمند موجب سلامت توزیع کالای اساسی می شود تصریح کرد: استفاده از این نرم افزار در جلسه ستاد تنظیم بازار استان مصوب شده است تا روند توزیع کالای اساسی مورد نیاز مردم استان از شکل سنتی خارج شود.
سال ۹۹ پنج هزار و ۲۳۰ تن برنج، چهار هزار و ۲۲۰ تن روغن، ۱۱ هزار و ۶۶۴ تن شکر، ۱۵۲ تن گوشت قرمز منجمد و یک هزار و ۵۱۳ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان و به دلیل افزایش نیاز مردم به کالاهای اساسی در اسفند نیز ۷۰۰ تن برنج، ۸۶۰ تن روغن و ۴۲۶ تن شکر تامین و توزیع شد.