به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، علی بیات با تاکید بر ضرورت توجه به کیفیت آموزش در مدارس غیردولتی در ایام کرونا، اظهار کرد: بررسیهای صورت گرفته از عملکرد مدارس غیردولتی نشان میدهد، عملکرد این مدارس در ایام کرونا و آموزشهای مجازی بسیار مطلوب بوده است.
این مسئول ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزشوپرورش، تاییدی بر توسعه مشارکتهای مردمی است و یکی از اهداف اصلی تشکیل حلقه بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز غیردولتی نیز استفاده از ظرفیت همه صاحبان اندیشه و خرد در توسعه مشارکت مردم در نهاد تعلیم و تربیت است.
وی هدف اصلی تشکیل حلقه بهبود کیفیت مدارس و مراکز غیردولتی را کمک به مدارس و مراکز در راستای حرکت به سمت تبدیل شدن به یک مدرسه کیفی دانست و افزود: تلاش بر این است تا با تشکیل مستمر این جلسات و بهرهگیری از نظرات و اندیشههای صاحبان اندیشه و خرد، زمینه را برای ارتقای کمی و کیفی این مدارس فراهم کنیم.
بیات با اشاره به لزوم رعایت قوانین و مقررات در همه مدارس و مراکز غیردولتی، تصریح کرد: نظارت بر فعالیت مدارس و مراکز غیردولتی در راستای کمک به این مدارس و رعایت قوانین و مقررات انجام شده و تلاش بر این است تا از همه ظرفیتهای قانونی برای توسعه کمی و کیفی این مدارس بهره ببریم.
رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی ادارهکل آموزشوپرورش استان زنجان با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید حدفاصل مدارس و مراکز غیردولتی، خاطرنشان کرد: مطابق مصوبه نودمین جلسه شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی حد فاصل مدارس متوسطه غیردولتی با مدارس دولتی و غیردولتی غیرهمجنس ۲۰۰ مترمربع تعیین شده است که در صدور مجوز راهاندازی مدارس مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: این موضوع در خصوص مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی غیرهمجنس با نظر شورای نظارت مناطق و نواحی و تایید و تصویب شورای نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی استان تا حداکثر ۲۰۰ مترمربع تعیین شده است.
منبع: ایسنا