به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، میر حجت علی اکبرنژاد با اشاره به میزان تولید گوشت قرمز در استان گیلان، اظهار کرد: دامداران گیلانی در یک ماه گذشته دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید کردهاند.
وی با بیان اینکه گیلان سالانه بیش از ۲۹ هزار تن گوشت قرمز در استان گیلان تولید میشود، تأکید کرد: این میزان برای نیاز بازارهای استان گیلان کافی است.
اکبر نژاد با اشاره به اینکه استان گیلان ۲۰۱ واحد گاوداری گوشتی صنعتی با ظرفیت بیش از ۱۸ هزار رأس گاو دارد، گفت: از این نظر گیلان در رتبه دوازدهم کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه در راستای حمایت از تولید کننده سازمان جهاد کشاورزی گیلان روزانه ۵۰۰ تن نهاده خام دامی با قیمت یارانهای و شش هزار و ۵۰۰ تن کنستانتره بین دامداران گیلانی توزیع میکند، ادامه داد: بیشتر دامداریهای فعال در استان گیلان خانگی هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه گیلان یک میلیون و ۱۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین دارد، افزود: ۷۰ درصد این دامها سنگین هستند.
وی ادامه داد: سه کشتارگاه صنعتی با ظرفیت ۵۵۰ رأس دام سنگین و ۱۸۵۰ رأس دام سبک در روز در استان گیلان فعالیت میکند.
منبع: مهر