زیان کرونا برای گردشگری به اندازه خسارت جنگ جهانی است؛

تغییرات در "ساری" برای میزبانی پایتخت گردشگری سازمان اکو در سال 2022

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با تاکید بر ویژگی‌های چندوجهی این استان در بخش طبیعت‌گردی، گردشگری تاریخی - فرهنگی، ظرفیت‌های کشاورزی، شیلات و همچنین ورزش، از بازنگری در ماهیت و ساختار گردشگردی "ساری" به عنوان میزبان پایتخت گردشگری سازمان اکو در سال 2022 خبر داد.
تصویر تغییرات در "ساری" برای میزبانی پایتخت گردشگری سازمان اکو در سال 2022

به گزارش سایت خبری پرسون، بی‌شک مازندران به‌ عنوان استان مقصد در گردشگری داخلی تابع تأثیرات و آثار مخرب ناشی از بختک ویروس کرونا بوده است. دراین رابطه سیف الله فرزانه مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران نوشت: خسارت ناشی از ویروس کرونا و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی این بختک بد، نقش بسیار مهمی در زمین‌گیر کردن تأسیسات گردشگری از یک‌سو و به‌هم‌ریختگی ساختار اجتماعی در برخی از نقاط جهان و ایران داشته و اثرات رنج‌آور آن شاید تا چندین سال بر گرده صنعت گردشگری سنگینی کند.

به تعبیری این لطمات به‌ مانند رنج‌های جنگ‌های جهانی باعث شکل‌گیری موضوعات مرتبط باکم اثر کردن موضوعات مشابه در آینده خواهد بود.

بی‌شک مازندران به‌عنوان استان مقصد در گردشگری داخلی نیز تابع همین تأثیرات و آثار مخرب ناشی از بختک ویروس کرونا بوده و صنعت گردشگری این استان در ۶۰ سال اخیر کمتر شاهد چنین ناملایماتی بوده است.

گردشگری سنتی این استان در یک سال اخیر شاهد لطمات جبران‌ناپذیری شده و بر همین اصل و عدم پیش‌بینی قاطع در اوضاع آینده گردشگری لازم است تا تدبیر درست، برای روبرو شدن با چنین مشکلات پیش‌بینی شود.

ازاین‌رو با توجه به ویژگی‌های چندوجهی استان در بخش طبیعت‌گردی، گردشگری تاریخی - فرهنگی، ظرفیت‌های کشاورزی، شیلات و همچنین ورزش، باید تدبیر درست اندیشید و استان فرهنگی مازندران را با قلمرو تمدنی‌اش به یک پایگاه امن و دژ تسخیرناپذیر در آینده صنعت گردشگری تبدیل کرد.

با توجه به این وضعیت، رویداد بین‌المللی ساری پایتخت گردشگری که برای نخستین بار در سال ۲۰۲۲ در مازندران برگزار می‌شود، می‌تواند فصل الخطاب برنامه‌ریزی دانایی محور در توسعه استان باشد و برای این امر لزوم برنامه‌ریزی دقیق با نگاه بین‌المللی می‌طلبد که امید است با همکاری همه دستگاه‌ها این مسیر که قطعاً توسعه استان را در پی خواهد داشت به سرانجام مطلوبی برسد.

گفتنی است، ۱۰ کشور عضو اکو با حدود ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۸۵۰ میلیارد دلار ظرفیت تجاری را به خود اختصاص داده که انتخاب ساری ۲۰۲۲ به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، به لحاظ دیپلماسی اقتصادی و تجاری موجب تحول مازندران خواهد شد.

282641

سازمان آگهی های پرسون