به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، عباس علیزاده درباره اهداف برگزاری تور مجازی ترویجی تعاون و کارآفرینی اظهار داشت: تور آموزشی و ترویجی در قالب بازدید از تعاونیهای نمونه و الگو برای مخاطبان بخش تعاون و کارآفرینی برگزار میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ابراز داشت: مخاطبان این تورها شامل مدیران و ارکان تعاونیها، عموم متقاضیان تشکیل تعاونیها، مدیران و مسئولان نهادها و دستگاههای دولتی، دانشجویان و فارغ التحصیلان هستند.
علیزاده عنوان داشت: از اهداف این تور آموزشی میتوان به فراهم نمودن زمینههای تشکیل تعاونیهای موفق و پایدار، توسعه آموزشهای فردی و گروهی، افزایش آگاهیها و دانش و تجربیات مخاطبین اشاره داشت.
وی با بیان اینکه این فعالیت در نیم و یا یک روز کاری در یک شهرستان، استان یا منطقه قابل انجام است افزود: فراهم نمودن زمینه بهبود و ارتقاء سطح کیفی تعاونیهای موجود، الگوگیری و الگوپذیری از تعاونیهای موفق از دیگر اهداف برگزاری این برنامه آموزشی است.
علیزاده با اشاره به اینکه یکی از برنامههای ابلاغی ترویجی 6 گانه بخش تعاون، برگزاری تورهای ترویجی تعاون و کارآفرینی است گفت: با توجه به شرایط کرونایی و مکاتبات وزارت متبوع مبنی بر برگزاری مجازی تورهای ترویجی، فایل تور ترویجی تعاونیهای موفق در فضای مجازی بارگذاری شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان افزود: همچنین تور ترویجی یکی از تعاونیهای موفق استان گیلان و کشور در عرصه تولید تجهیزات ریلی جهت بازدید تعاونگران و علاقهمندان این حوزه در کانال آپارات ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بارگذاری شده و امسال نیز این برنامهها اجرا میشود.
وی با اشاره به سیاستهای کاری امسال ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در حوزه اشتغال گفت: پشتیبانی و مانعزدایی از تأمین مالی کسب و کارهای خانگی و روستایی و پشتیبانی اجرا و رفع موانع قانون برنامه اشتغال روستایی و عشایری از اولویتهای امسال این مجموعه است.
علیزاده با تاکید بر اهمیت پشتیبانی از اجرا و رفع موانع پیادهسازی الگوی توسعه مشاغل خانگی در گیلان عنوان داشت: همچنین از دیگر رویکردهای ما در سال جدید پشتیبانی و مانعزدایی از توسعه بازار کار با اجرای برنامههای فعال بازار کار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تصریح کرد: سعی ما بر این است که حمایتهای لازم در جهت اجرا و رفع موانع طرح کارورزی فارغالتحصیلان دانشگاهی انجام شود؛ حمایت از اجرا و رفع موانع طرح مشوقهای بیمهای کارفرمایی از دیگر اهداف این ادارهکل است.
وی با اشاره به اهمیت پشتیبانی و مانعزدایی از توسعه کارآفرینی در گیلان خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال تشکیل و رفع موانع فعالیت نهادهای کارآفرینی و رفع موانع اجرای موثر رویدادهای کارآفرینی در گیلان نیازمند پشتیبانیهای موثر است.
علیزاده با بیان اینکه پشتیبانی و مانعزدایی در بنگاههای اقتصادی نیازمند به نیروی کار متخصص خارجی و پشتیبانی اجرا و رفع موانع صدور و تمدید پروانه کار اتباع خارجی باید مورد توجه قرار گیرد گفت: همچنین پشتیبانی و رفع موانع اشتغال نیروی کار داخلی به جای نیروی کار خارجی در بنگاههای اقتصاد از دیگر اولویتهای امسال ما است.
وی از تشکیل تعاونی توسعه و عمران در شهرستانهای باقیمانده گیلان خبر داد و افزود: تلاش ما بر تقویت تعاونیهای توسعه و عمران تشکیل شده و حل موانع و مشکلات تعاونیها از طریق کارگروه تعاونیهای مشکلدار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان خاطرنشان کرد: توانمندسازی تعاونیها از طریق آموزشهای حقوقی، تخصصی، مدیریتی، جلسات مشاوره و همچنین استقرار سیستمهای مدیریتی و افزایش نظارت برتعاونیهای حساس و بزرگ استان گیلان از دیگر سیاستهای اتخاذ شده ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در سال جدید است.
علیزاده با بیان اینکه در سال گذشته ایجاد 15 هزار و 619 فرصت شغلی پیش بینی شده بود عنوان داشت: از ابتدای سال گذشته تاکنون برای 18 هزار و 251 نفر در حوزههای مختلف صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری، خدمات و بازرگانی و سایر حوزهها اشتغالزایی شده که در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان تصریح کرد: میزان تعهد اشتغال در سال گذشته در حوزههای صنعت و معدن 7 هزار و 21 نفر، در بخش کشاورزی 3 هزار و 656 نفر، در حوزه گردشگری هزار و 440 نفر، بخش خدمات و بازرگانی هزار و 496 نفر و در سایر بخشها 2 هزار و 6 نفر بوده است.
علیزاده با بیان اینکه درصد تحقق اشتغال در سال گذشته 117 درصد بوده گفت: با توجه به میزان تعهد مذکور در سال گذشته 9 هزار و 401 نفر در بخش صنعت و معدن، 3 هزار و 685 نفر در بخش کشاورزی، هزار و 474 نفر در حوزه گردشگری، هزار و 634 نفر در بخش خدمات و بازرگانی و 2 هزار و 57 نفر در سایر حوزههای اشتغال به کارگیری شدند.
منبع: تسنیم