عبدالحسین اکبری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار در گفتگو با سایت خبری پرسون اظهار کرد: سالانه ۲۷۰ هزار تن سیب زمینی در شهرستان بهار تولید میشود، که اوایل آبان، برای نگهداری و ذخیره به انبارهای شهرستان وارد میشوند.
وی افزود: در شهرستان بهار تاکنون ۴۴ واحد سردخانه بالای صفر درجه سانتیگراد با ظرفیت ۱۱۰ هزار تن ایجاد شده است و این انبارها موجب کاهش ضایعات سیب زمینی و هدر رفت محصول می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از در دست ساخت بودن ۳۷ واحد سردخانه بالای صفر درجه سانتیگراد با ظرفیت ۱۳۸ تن در این شهرستان خبر داد و گفت: با بهرهبرداری از این واحد ها ۲۴۰ هزار تن ظرفیت ذخیره سازی سیب زمینی در شهرستان ایجاد میشود.
اکبری اظهار داشت: با توجه به اینکه عمده محصول تولیدی شهرستان بهار سیب زمینی است؛ یک واحد فرآوری سیب زمینی بخش خصوصی با ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی ۶۰ میلیارد تومان آورده و ظرفیت ۶۰ هزار تن تولید فرآوری این محصول در حال ساخت است و یک واحد صنایع تبدیلی راکد نیز با تغییر مدیریت در لالجین دوباره به عرصه تولید بازگشت.
منیژه فرهانپور-استان همدان