به گزارش سایت خبری پرسون، کامبیز پیکارجو مدیرعامل شرکت در ابتدای این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع خبرنگاران این طرح را صدور کاملا مکانیزه بیمه نامه و یک پروژه ملی خواند.
وی اظهار کرد: بیمه آرمان با تحقیق و مطالعه فراوان و به کارگیری نیروهای مجرب و متخصص توانست دستگاهی با قابلیت دریافت و شناسایی ارز و چاپ بیمه نامه طراحی کرده و پروژه ملی تحت عنوان صدور مکانیزه بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی متقاضی ورود به کشور با نام تجاری INEX را ارائه کند.
حمیدرضا امیرحسنخانی عضو هیات مدیره و معاون اجرایی شرکت نیز بیان کرد: این طرح در جلسه ای که در کمیته ساماندهی مرزهای بیمه مرکزی در جهت مدیریت مرزها و بیمه اتباع تشکیل شده بود مطرح شد و برنامه ریزی شد تا سامانه ای برای صدور مکانیزه بیمه نامه اتباع طراحی شود.
وی افزود: در حال حاضر ۴۰ دستگاه در ۵مرز جلفا، بیله سوار، آستارا، نوردوز، فرودگاه امام خمینی(ره) در کشور اجرایی و نصب شده که بعد از گذراندن بحران کرونا و بازشدن مرزها این دستگاه ها به صورت عملیاتی اجرایی خواهند شد و بیمه نامه اتباع به صورت مکانیزه صادر خواهد شد.
مبلغ سرمایه گذاری این پروژه جمعا ۴۰میلیارد تومان بوده است که باعث ارز آوری و ساماندهی درآمد ارزی و ارتقا صنعت بیمه خواهد شد.
این دستگاه به زبان های زنده دنیا با قابلیت دریافت ارزهای بین المللی آماده ارائه خدمت است و بدون ورود اطلاعات و تعویض پول کشور مبدا امکان ارائه بیمه نامه برخط، با کد رهگیری بیمه مرکزی را دارد.
پیکارجو ضمن بیان اینکه اجرای این طرح مشمول تمام مرزهای زمینی، هوایی و ... خواهد شد، بیان داشت: این پروژه ملی سرعت و دقت کار را بالا برده و تخلفات و خطاها را به حداقل رسانده و سرعت صدور بیمه نامه را افزایش می دهد.
مدیرعامل بیمه آرمان در خصوص بازار سهام این شرکت گفت: در سال ۹۷ شرکت بیمه آرمان با زیان انباشته مواجه بود اما پس از آن با اصلاح مهندسی پرتفوی و طراحی استراتژی های جدید در سال ۹۸ از زیان خارج شده و در بستر سودآوری قرار گرفت.
وی افزود: بیمه آرمان ورود خود را به بازار سرمایه قوی تر و پررنگ تر کرده است و در تلاش است با کنترل پرتفوی به کانال سوددهی مستمر و پایدار برسد.
پیکارجو همچنین از تشکیل مجمع آتی این شرکت در دوم اسفند ماه سال آینده جهت تعیین هیات مدیره جدید شرکت خبر داد.