رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت کردستان در گفتگو با پرسون:

70 درصد از مردم استان کمبود ویتامینD دارند

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان کردستان گفت: 70 درصد از جمعیت استان کردستان با کمبود ویتامین D مواجه هستند.

کردستان ـ رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار سایت خبری پرسون، در خصوص استفاده از ویتامین "D" ، اظهار کرد: اگرچه در حال حاضر سازمان جهانی بهداشت هیچ‌گونه توصیه جدیدی مبنی بر مصرف مکمل ویتامین "D" به‌منظور پیشگیری از بیماری‌های تنفسی ارائه نکرده است، اما آخرین متاآنالیزهای انجام‌شده حاکی از آن است که مصرف این ویتامین در پیشگیری و کنترل عفونت‌های حاد تنفسی مؤثر است و این تأثیر در افرادی که سطح سرم ویتامین "D" آن‌ها کمتر از 25 نانومول بر لیتر باشد بیشتر مشهود است، همچنین تجویز این ویتامین در دوزهای بالا تأثیر کمتری به همراه داشته حتی بعضا مسمومیت‌هایی را ایجاد می‌کند.

امین امینی با اشاره به اینکه ویتامین D یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است که نقش‌های متعددی را در بدن انسان به عهده دارد، افزود: در صورت مصرف نادرست و بیش‌ازحد مجاز این ویتامین به‌طور سهوی یا عمدی، بروز عوارضی همچون، ضعف، سردرد، یبوست، خستگی، خواب‌آلودگی، کاهش اشتها، خشکی دهان، طعم آهن در دهان، تهوع و از دست دادن اشتها، تکرر ادرار و کاهش وزن و استفراغ به دنبال دارد .


بیشتر بخوانید؛

تاثیر ویتامین D در مبتلایان به ویروس کرونا چقدر است؟


به گفته رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان کردستان، 70 درصد از جمعیت استان کردستان با کمبود ویتامین "D" مواجه هستند.

امینی عنوان کرد: برای جبران کمبود ویتامین "D" وجود مصرف دوز پیشگیری ماهی یک عدد مکمل 50 هزار واحدی ضروری است.

نشمین نوشادی ـ استان کردستان

227779

سازمان آگهی های پرسون