رئیس قوه قضاییه در کرمانشاه:

کاهش فساد اداری با معنویت در کنار کارآمدی/ کولبری باید سامان پیدا کند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه بهترین ملاک عدالت در ادارات و سازمان‌ها عمل به قانون است، تصریح کرد: در نظامات اداری هر چه بر معنویت در کنار کارآمدی تاکید شود شاهد کاهش فساد اداری خواهیم بود. نظام اداری سالم و کارآمد می‌تواند اثرگذار برای مردم باشد؛ نظام اداری عادلانه امری مهم است.

به گزارش سایت خبری پرسون، آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه، صبح امروز در جریان سفر به استان کرمانشاه، در نشست شورای اداری این استان، با بیان اینکه یکی از لوازم و مهم توسعه یافتگی استان، انسجام و وحدت در هر منطقه است عنوان کرد: امروز در نظامات نظارتی همواره خودکنترلی بعنوان کارآمدترین نظام نظارتی تعریف می‌شود که میتواند هر کسی را در خلوت و آشکار حفظ کند.

وی ادامه داد: مدیران باید خود را موظف به عمل سالم و صحیح بدانند و هرگز خطا و تخلف را برای خود مجاز ندانند و در نظام اداری هرچه بر معنویت تاکید شود ما کمتر شاهد کاهش فساد اداری هستیم امروز سلامت اداری برای ما یک امر بسیار روح محور است. نظام اداری سالم و کارآمد میتواند اثرگذار و خدمت رسان برای مردم باشد. در واقع نظام اداری برخوردار از عدالت می تواند مردم را از عدالت برخوردار و کام مردم را با اجرای عدالت شیرین کند لذا نظام اداری عادلانه بسیار مهم نیست و مهم عدالت در ادارات و سازمان های ماست ادارات و سازمان‌های ما هرچه نزدیکتر به عدالت باشند در جذب و نگهداری نیروی انسانی در تفسیر و طبق قانون عمل کنند

رئیس دستگاه قضا نظارت‌پذیری را از ارزش‌های مهم نظام اداری دانست و گفت: نظارت گریزی امر ناپسندی است؛ باید نظارت‌پذیر بود؛ نظارت به دلیل بی‌اعتمادی نیست بلکه افزایش و تداوم اعتماد است؛ نظارت خلاف اعتماد نیست؛ تداوم اعتماد در گرو نظارت همیشگی است.

وی با تقدیر از ایثارگران و علمای بزرگ استان که در هدایت مردم تلاش و ایفای نقش کردند و در خدمت مردم بودند بیان کرد: بدون تردید یکی از ابزارهای توسعه یافتگی، انسجام و وحدت است علی رغم حضور اقوام، مذاهب و گویش های مختلف استان در شهر و روستا با محوریت نماینده ولی فقیه در استان شاهد وحدت و انسجام و تلاش برای توسعه یافتگی هستیم که این مقوله در گرو انسجامی است که باید به آن متحد بود

رییسی رمز مهم برای خدمتگذاری مدیران را پاسخگویی به خدا و مردم و شهروندان دانست و تاکید کرد: خود کنترلی به عنوان کارامد ترین موضوع در مدیریت است.

رئیس قوه قضاییه افزود: مجموعه نظارتی برای کمک به مدیریت در خوب دیدن و جامع دیدن است؛ نظارت به معنی مچ گیری نیست.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه در قوه قضاییه از مدیران شجاع، کارآمد و خطرپذیر و کسانی که تهدیدها را تبدیل به فرصت کنند حتما حمایت می‌کنیم، گفت: مدیرانی که تحریم‌ها را خنثی کنند همواره مورد حمایت هستند؛ گره‌گشایی در حوزه مسائل اقتصادی و اجتماعی در گرو حرکت مدیران با اخلاص و دارای روحیه بسیجی است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سفر چند سال قبل مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، اظهار داشت: مصوباتی که مقام معظم رهبری در استان کرمانشاه داشتند برکات بسیاری داشته که بعد از این نیز برکاتی را بدنبال خواهد داشت.

آیت‌الله رئیسی خطاب به مدیران استان کرمانشاه گفت: همت شما توانسته کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه قاچاق سازمان یافته کالا مانع تولید است،گفت: قاچاق کالا نباید باشد؛ کولبری باید سامان پیدا کند؛ وجود بازارچه‌های مرزی با رعایت قانون ایرادی ندارد؛ فعال شدن بازارچه های مرزی می‌تواند کوله‌بری ما را سامان دهد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه خصوصی‌سازی یک ضرورت است اما خصوصی سازی منضبط و در چارچوب، گفت: بخشی از موارد خصوصی‌سازی که پرونده‌های آن در قوه قضاییه مطرح است یا رسیدگی شده و یا در حال رسیدگی است؛ واگذاری یک مجموعه به بخش خصوصی پایان کار نیست؛ دولت باید بر مجموعه واگذار شده نظارت کرده و آن را توانمند کند.

آیت‌الله رئیسی تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید نسبت به پالایشگاه یا هر بخشی که واگذار شده بحث تولید لحظه‌ای متوقف شود؛ برای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در استان باید تلاش شود؛ مطلقا فقر زیبنده نظام اسلامی نیست.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه گاهی خسارت ترک فعل‌ها به مراتب بیشتر از فعل هاست، گفت: کسی که مسئولیت داشته اگر خوب عمل نکند و عکس‌العمل نشان ندهد، مرور زمان نمی‌تواند خسارت راجبران کند؛ کنش و واکنش باید در زمان خودش انجام شود و هیچ کوتاهی در این عرصه پذیرفتنی نیست؛ بخشنامه و دستورالعمل هایی که در ارتباط با ترک فعل داشتیم متن قانون است.

227636

سازمان آگهی های پرسون