به گزارش سایت خبری پرسوناز یزد، مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد از اعطای تسهیلات به اماکن ورزشی تا سقف 9600 میلیون ریال خبر داد.
فریبا آیت اللهی مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در رابطه با این خبر افزود: از ابتدای سال تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی برای ۱۴رسته شغلی آسیب دیده در ازای حفظ شغل اختصاص داد شد که با توجه به میزان بالای خسارت وارد شده به حوزه ورزش و جوانان و همچنین محدودیتهای اعمال شده برای راه اندازی اماکن ورزشی که ادامه دارد، این تسهیلات به هیچ عنوان پاسخگوی فعالان این حوزه نبوده و بر اساس مصوبه جدید تلاش شده است سقف حمایت های جبرانی افزایش یابد.
مدیر کارافرینی و اشتغال تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد تصریح کرد: براساس دستورالعمل تسهیلات کرونایی حوزه ورزش، جهت پارک های آبی و اماکن ورزشی چند منظوره و ویژه 9600 میلیون ریال، مجتمع های ورزشی، پیست های موتورسواری و کارتینگ 4800 ملیون ریال، زمین های چوگان، زمین های گلف، پیست های اسکی، سالن های بولینگ، سال های ورزش جانبازان و معلولین، باشگاه های سوار کاری و... مبلغ 1920 میلیون ریال، قایقرانی، تنیس، دومیدانی، زمین های فوتبال (چمن طبیعی و مصنوعی) دوچرخه سواری، بدنسازی، اسکواش، بسکتبال، والیبال، هندبال، فوتسال، بوکس، بیلیارد، کاراته، تکواندو، کونگ فو، هنرهای رزمی، جودو، تیراندازی، تیرو کمان، شطرنج و شمشیر بازی، کشتی کبدی، کوهنوردی و... مبلغ 800 میلیون ریال تعیین شده است.
آیت اللهی عنوان کرد: استخرهای شنا و شیرجه و واترپلو با توجه به ابعاد استخر و میزان شاغلین آن کسب و کار از 800 میلیون ریال تا 3520 میلیون ریال و مراکز مشاوره جوانان با توجه به گروه الف یا ب و میزان شاغلین آن کسب و کار از 480 تا 960 میلیون ریال تسهیلات دریافت می کنند.
بیشتر بخوانید؛
شناسایی 19 هزار کسب و کار آسیب دیده از کرونا در استان یزد
وی تصریح کرد: بر اساس ماده۴ دستورالعمل ابلاغی، آن دسته از کسب و کار هایی که قبل از ابلاغ این دستورالعمل (به استناد دستورالعمل قبلی) از تسهیلات مربوط به مشاغل و رستههای آسیب دیده از کرونا استفاده کردهاند، چنانچه دوباره درخواست دریافت تسهیلات داشته باشند، پرداخت مابهالتفاوت مبلغ درخواستی در قالب تسهیلات مطابق این دستورالعمل امکان پذیر خواهد بود.
آیت اللهی در پایان خاطرنشان کرد: در این دستورالعمل، مرجع بررسی و تایید درخواستها و اطلاعات تخصصی متقاضیان، وزارت ورزش و جوانان تعیین شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری آن وزرات نسبت به طراحی فرآیند تعریف شده در این دستورالعمل، در بستر سامانه اقدام میکند و مرجع رسیدگی و تایید درخواست ها و اطلاعات تخصصی متقاضیان، ادارات کل ورزش و جوانان استانها و در نهایت وزارت ورزش می باشد.
انتهای پیام/