به گزارش پرسون؛ محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان شرقی، اظهار داشت: جلسات این ستاد از اهمیت بسیاری در تصمیمگیریهای اقتصادی و مدیریت بازار برخوردار است و باید به شکل مستمر برگزار شود.
وی ادامه داد: تنظیم بازار بیشتر از هر زمان دیگری باید مورد توجه قرار گیرد که در این راستا، برخورد با هرجومرج، گرانفروش و اخلال در نظم و امنیت اجتماعی و اقتصادی جامعه، در اولویت است.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: تامین نیازهای اساسی مردم با قیمت مناسب، یکی از مهمترین مصادیق خدمت به مردم است که مشکل خاصی در این زمینه نداریم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه هیچگونه مشکلی از نظر کمبود آرد و نان در استان نداریم، گفت: از مردم انتظار داریم به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.
از فروش کالاهای فاقد شناسه و قاچاق در بازار استان جلوگیری میشود
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با تأکید بر تلاش همگانی برای سالمسازی اقتصاد کشور، به نقش مهم مبارزه با قاچاق در این زمینه اشاره کرد و گفت: مبارزه بیامان با قاچاق یکی از وظایف اساسی تمامی مسئولان است.
وی با قدردانی از عملکرد دستاندرکاران مبارزه با قاچاق در استان، گفت: وضعیت فعلی اقتصاد کشور از حساسیت ویژهای برخوردار است و بی توجهی و نظارت نا کافی در این حوزه، زمینه را برای سوءاستفاده و افزایش قاچاق فراهم میکند.
پورمحمدی، بر جلوگیری از فروش کالاهای فاقد شناسه و قاچاق در استان تأکید کرد و با اشاره به نارضایتی مردم از افزایش قیمت و کاهش کیفیت لوازم خانگی در ماههای گذشته، گفت: اجرای طرح شناسهدار کردن کالاهای گروه الف و ساماندهی توزیع و فروش این کالاها، نظارت دقیق بر قیمت و کیفیت را افزایش میدهد.
وی اظهار داشت: از ابتدای آبان امسال، هرگونه لوازم خانگی و الکتریکی فاقد شناسه، کالای قاچاق محسوب شده و از سطح بازار جمعآوری می شود؛ بنابراین صاحبان و فروشندگان این محصولات باید نسبت به شناسهدار کردن کالاهای خود در اسرع وقت و با هماهنگی سازمان صمت اقدام کنند.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر تسریع در استفاده همهجانبه از سامانه جامع حمل و نقل در استان، گفت: استفاده از این سامانه با مشخص کردن مبدأ و مقصد کالاها، امکان هرگونه قاچاق و سوءاستفادههای دیگر را به کمترین میزان ممکن میرساند.
وی نسبت به فروش دارو و واکسن در فضای مجازی توسط برخی از افراد و داروخانهها نیز هشدار داد و گفت: فروش هرگونه دارو و کالاهای مختلف دارویی در فضای مجازی، ممنوع است و هرگونه توزیع و فروش مواد دارویی با نظارت و اجازه دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواهد بود.
پورمحمدی ادامه داد: در حال حاضر، ۱۰ مرکز، مجوز فروش محصولات غیردارویی را در فضای مجازی کسب کردهاند و به جز این مراکز با سایر مراکز طبق مقررات برخورد میشود.
وی از توزیع و تزریق واکسن آنفلوآنزا برای بیش از ۶۵ درصد از افراد هدف در استان خبر داد و گفت: فروش هرگونه واکسن آنفلوآنزا در فضای مجازی و بازار آزاد، مورد تایید نیست و از مردم انتظار داریم که نیازهای دارویی و درمانی خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت پلاککوبی دام و احشام در سراسر استان و نظارت جدی سازمان جهاد کشاورزی استان بر این امر تأکید کرد و گفت: ارائه خدمات به دارندگان واحدهای مختلف دامی، منوط به پلاککوبی است و نباید از این مسأله چشمپوشی شود.
وی همچنین خواستار مدیریت بازار گوشت قرمز و گوشت مرغ توسط جهاد کشاورزی استان شد و گفت: تأمین و عرضه کالاهای اساسی با قیمت مناسب، بهترین مصداق خدمت به مردم در شرایط کنونی است.
پورمحمدی همچنین خواستار برخورد شدید با اخلالگران نظم و امنیت اقتصادی، توسط نهادهای نظارتی و سیستم قضایی شد.
منبع: ایرنا