فارس - سایت خبری پرسون، مهرداد سهرابی شنبه 19 مهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شاخصهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش بسیار مهمی را در اندازهگیری و ارزیابی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر توسعه اجتماعی و اقتصادی ایفا میکند، گفت: طبق ارزیابیهای انجام شده، استان فارس در شاخصهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات رتبه نهم کشور را داراست.
وی با بیان این که فارس رتبه نهم کشور در شاخصهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، را نسبت به سال گذشته در کارنامه خود دارد افزود: این شاخصها، براساس 3 پارامتر «دسترسی»، «استفاده» و «مهارت» در فناوری اطلاعات و ارتباطات تعریف میشود و استان فارس در تمام این شاخص از میانگین کشوری بالاتر است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس گفت: در پارامتر «دسترسی» میزان دسترسی به تلفن ثابت و تلفن همراه، میزان دسترسی به پهنای باند اینترنت و تعداد خانوارهای دارای کامپیوتر مدنظر قرار میگیرد که در زیرشاخص دسترسی به تلفن ثابت، به ازای هر 100 نفر، تعدادمشترکین تلفن ثابت در استان فارس 46.31 و میانگین کشوری در این بخش 37.31 است؛ همچنین در زیرشاخص دسترسی به تلفن همراه به ازای هر 100 نفر، تعداد مشترکین تلفن همراه در استان 80.149 و میانگین کشوری این آیتم 61.145مشترک است.
سهرابی خاطرنشان کرد: میزان پهنای باند اینترنت بینالملل در فارس، به ازای کاربران اینترنت 77558بیت بر ثانیه و میانگین کشوری 40708 بیت بر ثانیه و 55.78 درصد خانوار در استان به رایانه دسترسی دارند و میانگین کشوری این آیتم 59.70 درصد است.
او عنوان کرد: میزان مشترکین پهن باند ثابت، به ازای هر ۱۰۰ نفر در استان فارس 37.12 درصد است و میانگین کشوری در این بخش 87.9 درصد است و میزان مشترکان فعال پهن باند سیار به ازای هر ۱۰۰ نفر در استان فارس 85.86 درصد است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، در خصوص شاخص «مهارت» نیز گفت: بر مبنای ارزیابیهای انجام شده، نرخ باسوادی بزرگسالان ( 15 سال به بالا) در استان فارس 39.87 و در کشور میزان میانگین باسوادی 43.84 درصد است.
نوا نیکو_استان فارس
انتهای پیام